Zorgaanbod

 

Zonder zorg op vakantie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Heeft u zorg of extra begeleiding nodig? Bij ons kunt u uitstekend terecht! 

Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, heeft Nieuw Leven Texel een samenwerkingsverband met thuiszorgorganisatie Omring. Zo kunt u rekenen op de zorg en hulpmiddelen die u thuis gewend bent.

Toegankelijkheid accommodaties

Al onze accommodaties zijn toegankelijk voor mindervaliden. De benedenverdieping is zodanig ingericht dat u zich vrij kunt bewegen en prima kunt deelnemen aan de vakantiebeleving binnenshuis. Zo zijn alle deuren extra breed en is de ruime slaapkamer op de begane grond voorzien van royaal sanitair, geschikt voor de rolstoel. 

De keuken is goed bereikbaar en een deel van het aanrechtblad is verlaagd. Vanzelfsprekend is de gehele benedenverdieping drempelloos. Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar een specifieke zorgvraag of aanpassingen? Wij bieden allerlei oplossingen en denken graag met u mee. Een greep uit de mogelijkheden: 

Zorg op maat bekijk
Onze accommodaties bekijk

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Dan is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, hebben wij een samenwerkingsverband met thuiszorgorganisatie Omring. 

Lees meer

Extra's

Vakantie betekent ontspannen en genieten. Onze luxe groeps- en familievilla's op het prachtige eiland Texel vormen natuurlijk al de ultieme locatie om dit te bereiken, maar met verschillende extra's proberen wij dit gevoel nog wat te versterken. 

Lees meer

Over ons

Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen kunnen overnachten. In het voorjaar van 2018 is de groepsaccommodatie geheel nieuwgebouwd, waarbij de focus is gelegd op duurzaamheid, persoonlijke benadering, service, rust, ruimte en natuur.

Lees meer