Praktische informatie

Hieronder vindt u handige informatie over uw vakantie bij Nieuw Leven. Staat de informatie die u zoekt hier niet bij? Neem gerust contact met ons op. 

Aankomst en vertrek

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 15.00 uur inchecken bij de receptie. Uw accommodatie staat vanaf dat moment tot uw beschikking.

Op de dag van vertrek dient u uw accommodatie uiterlijk om 10.00 uur te verlaten. 

Tip:  Voor een snelle en correcte afhandeling bij het inchecken, verzoeken wij u thuis uw gegevens  in uw "klantportaal / mijn omgeving" van te voren in te voeren. Uw ontvangt bij de bevestiging van uw reservering een link om in te kunnen loggen in uw "mijn omgeving"

Verblijf: Aankomst Vertrek
Weekend Vrijdag vanaf 15.00 uur Maandag tot 10 uur
Midweek Maandag vanaf 15.00 uur Vrijdag tot 10 uur
Week Vrijdag vanaf 15.00 uur 
Maandag vanaf 15.00 uur
Vrijdag tot 10 uur
Maandag tot 10 uur
Ma t/m wo Maandag vanaf 15.00 uur Woensdag tot 10 uur
Wo t/m ma Woensdag vanaf 15.00 uur Vrijdag tot 10 uur

Goed om te weten

  • Parkeren kan vlakbij de woningen op centrale parkeerplaatsen, waarvan een aantal met laadpalen voor elektrische voertuigen.
  • Huisdieren zijn op het terrein en in de villa's niet toegestaan.
  • Roken in de accommodaties is niet toegestaan.
  • Wifi is gratis en snel met onbeperkt dataverbruik.
  • De receptie is dagelijks geopend. Er is altijd iemand op het landgoed aanwezig.
  • Andere aankomstdagen zijn in overleg mogelijk.
  • Wat schoonmaak betreft verzoeken wij u het verblijf bij vertrek veegschoon op te leveren. U ontvangt van ons een uitchecklijst.
  • Duurzaamheid vinden wij belangrijk. We willen een voorbeeld zijn en nodigen u tijdens uw verblijf uit om mee te doen in het scheiden van afval en zuinig om te gaan met de natuur.
Onze extra's bekijk

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Dan is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, werken wij samen met thuiszorgorganisatie Lekker Tuus en de Omringwinkel. 

Lees meer

Events

Uw bruiloft, feest, jubileum of bedrijfsuitje vieren op het Texelse platteland? Nieuw Leven Texel heeft een groot  terrein midden in de natuur met veel mogelijkheden. Voor een klassieke receptie, sfeervol buitendiner of spetterend (bruilofts)feest bent u bij ons aan het juiste adres. Wij regelen het hele pakket: van bruidstaart tot muziek. 

Lees meer

Over ons

Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen kunnen overnachten. In het voorjaar van 2018 is de groepsaccommodatie geheel nieuwgebouwd, waarbij de focus is gelegd op duurzaamheid, persoonlijke benadering, service, rust, ruimte en natuur.

Lees meer