Alle accommodaties

12 accommodaties

Nieuw Leven verhuurt drie luxe 12-persoons vakantievilla's op Texel. Deze luxe familiehuizen hebben een oppervlakte van 250 m2, verspreid over drie verdiepingen. De 6 slaapkamers beschikken allen over eigen sanitair en wellnessdouche. De vakantiehuizen zijn zeer geschikt als groepsverblijf voor groepen tot 12 personen, maar kunnen uiteraard ook gehuurd worden als vakantiebestemming voor gezinnen of kleinere gezelschappen.

13
Den Burg Texel

Nieuw Leven verhuurt drie luxe 12-persoons vakantievilla's inclusief hotelservice op Texel. Deze luxe huizen hebben een oppervlakte van 250 m2, verspreid over drie verdiepingen. De 6 slaapkamers beschikken allen over eigen sanitair en wellnessdouche. De huizen zijn zeer geschikt als groepsverblijf voor groepen tot 12 personen en zijn uitermate geschikt voor zakelijke of andere bijeenkomsten waarin we alles voor u tot in de puntjes kunnen verzorgen. Deze prijs is inclusief hotelservice. Dit houdt in dat tijdens jullie verblijf de gesamenlijke ruimtes zoals woonkamer, hal en keuken wordt bijgehouden. Er is onbeperkt koffie, thee en muntwater met fruit en wat lekkers aanwezig. Verder kan er gebruik gemaakt worden van een beamer en / of flipover. In de hotelservice zit ook uitcheckservice waarbij de groep de woning niet hoeft shoon te maken. We kunnen ook voor jullie het ontbijt, lunch en diner verzorgen, dit is niet bij de hotelservice inbegrepen. Ook zit er een uitcheckservice bij zodat uw groep zonder de villa eerst schoon te maken kan verlaten.

13
Den Burg Texel

Nieuw Leven verhuurt drie luxe 24-persoons vakantievilla's op Texel. Deze luxe familiehuizen hebben een oppervlakte van 500 m2, verspreid over drie verdiepingen. De 12 slaapkamers beschikken allen over eigen sanitair en wellnessdouche. De vakantiehuizen zijn zeer geschikt als groepsverblijf voor groepen tot 24 personen, maar kunnen uiteraard ook gehuurd worden als vakantiebestemming voor gezinnen of zakelijke gezelschappen.

26
Den Burg Texel

Nieuw Leven verhuurt drie luxe 36-persoons vakantievilla's op Texel. Deze luxe familiehuizen hebben een oppervlakte van 750 m2, verspreid over drie verdiepingen. De 18 slaapkamers beschikken allen over eigen sanitair en wellnessdouche. De vakantiehuizen zijn zeer geschikt als groepsverblijf voor groepen tot 36 personen, maar kunnen uiteraard ook gehuurd worden als vakantiebestemming voor gezinnen of zakelijke gezelschappen.

39
Den Burg Texel

Royale en luxe kamer op begane grond met schitterende gezamenlijke ruimte en leefkeuken. De kamer is gelegen in een grote villa.

2
Den Burg Texel

Prachtige suite met prive-sauna en wellness badkamer

3
Den Burg Texel

Prachtige luxe kamer op de eerste verdieping in royale villa met een wijdsuitzicht over het Texelse landschap.

2
Den Burg Texel

Mooie sfeervolle kamer met luxe badkamer, 2e verdieping met landelijk uitzicht

2
Den Burg Texel

Nieuw Leven verhuurt op Texel luxe villa's inclusief hotelservice. Deze 24 persoons luxe villa heeft een oppervlakte van 500-550 m2, verspreid over drie verdiepingen. De 12 slaapkamers beschikken allen over eigen sanitair en wellnessdouche. Deze villa is zeer geschikt als groepsverblijf voor groepen tot 26 personen en zijn uitermate geschikt voor zakelijke of andere bijeenkomsten waarin we alles voor u tot in de puntjes kunnen verzorgen. Deze prijs is inclusief hotelservice, dit houdt in dat tijdens het verblijf de gesamenlijke ruimtes zoals woonkamer, hal en keuken wordt bijgehouden. Er is onbeperkt koffie, thee en muntwater met fruit en wat lekkers aanwezig. Verder kan er gebruik gemaakt worden van een beamer en / of flipover. In de hotelservice zit ook uitcheckservice waarbij de groep de woning niet hoeft schoon te maken. We kunnen ook voor jullie het ontbijt, lunch en diner verzorgen, dit is niet bij de hotelservice inbegrepen. Ook zit er een uitcheckservice bij zodat uw groep zonder de villa eerst schoon te maken kan verlaten.

26
Den Burg Texel

Nieuw Leven verhuurt op Texel luxe villa's inclusief hotelservice. Deze 36 persoons luxe villa heeft een oppervlakte van 800 m2, verspreid over drie verdiepingen. De 18 slaapkamers beschikken allen over eigen sanitair en wellnessdouche. Deze villa is zeer geschikt als groepsverblijf voor groepen tot 39 personen en zijn uitermate geschikt voor zakelijke of andere bijeenkomsten waarin we alles voor u tot in de puntjes kunnen verzorgen. Deze prijs is inclusief hotelservice, dit houdt in dat tijdens het verblijf de gesamenlijke ruimtes zoals woonkamer, hal en keuken wordt bijgehouden. Er is onbeperkt koffie, thee en muntwater met fruit en wat lekkers aanwezig. Verder kan er gebruik gemaakt worden van een beamer en / of flipover. In de hotelservice zit ook uitcheckservice waarbij de groep de woning niet hoeft schoon te maken. We kunnen ook voor jullie het ontbijt, lunch en diner verzorgen, dit is niet bij de hotelservice inbegrepen. Ook zit er een uitcheckservice bij zodat uw groep zonder de villa eerst schoon te maken kan verlaten.

39
Den Burg Texel

Nieuw Leven verhuurt drie luxe 36-persoons vakantievilla's op Texel. Deze luxe familiehuizen hebben een oppervlakte van 750 m2, verspreid over drie verdiepingen. De 18 slaapkamers beschikken allen over eigen sanitair en wellnessdouche. De vakantiehuizen zijn zeer geschikt als groepsverblijf voor groepen tot 36 personen, maar kunnen uiteraard ook gehuurd worden als vakantiebestemming voor gezinnen of zakelijke gezelschappen.

52
Den Burg Texel

Nieuw Leven verhuurt drie luxe 58-persoons vakantievilla's op Texel. Deze luxe familiehuizen hebben een oppervlakte van 750 m2, verspreid over drie verdiepingen. De 18 slaapkamers beschikken allen over eigen sanitair en wellnessdouche. De vakantiehuizen zijn zeer geschikt als groepsverblijf voor groepen tot 65 personen, maar kunnen uiteraard ook gehuurd worden als vakantiebestemming voor gezinnen en is ook zeer geschikt voor zakelijke gezelschappen.

65
Den Burg Texel