5 accommodaties

Nieuw Leven verhuurt drie luxe 12-persoons vakantievilla's op Texel. Deze luxe familiehuizen hebben een oppervlakte van 250 m2, verspreid over drie verdiepingen. De 6 slaapkamers beschikken allen over eigen sanitair en wellnessdouche. De vakantiehuizen zijn zeer geschikt als groepsverblijf voor groepen tot 12 personen, maar kunnen uiteraard ook gehuurd worden als vakantiebestemming voor gezinnen of kleinere gezelschappen.

13
Den Burg Texel

Zakelijk overnachten, een prive hotelvilla met 6 kamers en een eigen living.

13
Den Burg Texel

Nieuw Leven verhuurt drie luxe 24-persoons vakantievilla's op Texel. Deze luxe familiehuizen hebben een oppervlakte van 500 m2, verspreid over drie verdiepingen. De 12 slaapkamers beschikken allen over eigen sanitair en wellnessdouche. De vakantiehuizen zijn zeer geschikt als groepsverblijf voor groepen tot 24 personen, maar kunnen uiteraard ook gehuurd worden als vakantiebestemming voor gezinnen of zakelijke gezelschappen.

26
Den Burg Texel

Nieuw Leven verhuurt drie luxe 36-persoons vakantievilla's op Texel. Deze luxe familiehuizen hebben een oppervlakte van 750 m2, verspreid over drie verdiepingen. De 18 slaapkamers beschikken allen over eigen sanitair en wellnessdouche. De vakantiehuizen zijn zeer geschikt als groepsverblijf voor groepen tot 36 personen, maar kunnen uiteraard ook gehuurd worden als vakantiebestemming voor gezinnen of zakelijke gezelschappen.

39
Den Burg Texel

Nieuw Leven verhuurt drie luxe 58-persoons vakantievilla's op Texel. Deze luxe familiehuizen hebben een oppervlakte van 1400 m2, verspreid over drie verdiepingen. De 30 slaapkamers beschikken allen over eigen sanitair en wellnessdouche. De vakantiehuizen zijn zeer geschikt als groepsverblijf voor groepen tot 65 personen, maar kunnen uiteraard ook gehuurd worden als vakantiebestemming voor gezinnen en is ook zeer geschikt voor zakelijke gezelschappen.

65
Den Burg Texel