Acties

Genieten van fijne extra’s of een extra voordelig verblijf op Texel? We bieden het hele jaar door aantrekkelijke arrangementen aan, zowel voor overnachtingen in een losse kamer als een familiewoning. Onderstaand een overzicht van ons actuele aanbod.

Winter korting

De bladeren vallen van de bomen, de herfst heeft al flink van zich laten zien. Voor velen wellicht een teken van grauwe dagen en liever warm bij de kachel zitten. Maar juist in deze maanden is Texel prachtig om te zien. De kleurrijke bossen waar een rijkdom aan paddestoelen en mossen te zien zijn, de herfststormen die vanaf de strandpaviljoens schitterende uitzichten geeft over de wilde golven, en wat te denken van de dorpjes die reeds in sfeerverlichting gehuld zijn. Ook in de winter is Texel mooi, wij willen u uitnodigen te genieten van al het moois wat Texel te bieden heeft. 

  • Ontvang bij een verblijf van minimaal 2 nachten op zondag, maandag, dinsdag, woensdag of donderdag € 30,- korting!
  • Verblijft u in de periode tussen 31 oktober en 1 maart dan ontvangt u € 30,- korting op uw verblijf. 
  • Boekt u via onze website dan kunt u de kortingscode WINTER2021 invullen en ontvangt u direct de korting over het gehele bedrag. 

* minimaal 1 kamer voor 2 nachten
* ook boekbaar voor groepen, neem dan contact met ons op.

 

Kerst Arrangement

Wilt u met uw familie genieten van een onbezorgde Kerst? Boek dan nu ons Kerstarrangement.

  • Het Kerstarrangement is van 24 tot en met 27 december 2020
  • Bij aankomst zal de Kerstboom op staan en zullen er warme dranken worden geserveerd. 
  • Met elke ochtend een heerlijk kerstontbijt en op eerste Kerstdag een geheel verzorgd diner door onze eigen privé kok. 

Het Kerstarrangement is voor 16 tot 26 personen te reserveren. 

Heeft u interresse klik hier of bel ons op 0222 - 365 977

Wij hopen u te mogen ontvangen op 24 december! 

Winter korting bekijk
Reserveer nu voor Kerst! bekijk

Missie

Nieuw Leven is een dynamisch familiebedrijf, al drie generaties lang, waarin we willen bijdragen in kwaliteit van leven met oog op de natuur. We onderscheiden ons in kleinschaligheid en persoonlijke aandacht.

Een plek waar onze gasten kunnen genieten van de warme, gastvrije en sfeervolle omgeving. Jong en oud, verschillende generaties, kunnen net zoals wij, van elkaars samen zijn, zorgeloos genieten én een onvergetelijke tijd met elkaar beleven. We hebben goed contact met lokale leveranciers omgeving waarmee we kwaliteit kunnen borgen en waarborgen. We hebben respect  voor de natuur en het milieu en hopen onze gasten hiermee te inspireren.

Visie

We onderscheiden ons door een persoonlijk en vraaggericht verblijf aan te bieden. Een plek waar zowel jongere als oudere gasten, ook met eventuele zorgvragen, zoveel mogelijk ontzorgd kunnen worden.

Door samen op het erf met ons gasten te verblijven creëren we een uitnodigende, hartelijke en laagdrempelige sfeer. De gast kan ieder moment een beroep doen op hun gastheer of gastvrouw. We willen voor gasten een sfeervolle accommodatie aanbieden waarin voor iedereen voldoende privacy is om zich ook terug te kunnen trekken. Ieder zijn eigen plek, maar waar ook ruimte is om in gezelschap bij elkaar te kunnen zijn. Nieuw Leven is een sfeervolle en inspirerende plek waarin toerisme gecombineerd wordt met ontzorgen en duurzaamheid.

 

Motto

Wij willen de mensen voor wie wij werken een onvergetelijke tijd bezorgen waarin we ze daar waar mogelijk is kunnen ontzorgen.

Het is de bedoeling dat men kan genieten van de rust, de ruimte en de natuur. Dit doen we met passie, persoonlijke aandacht en plezier waarin kwaliteit en professionaliteit voorop staat.