Zakelijk

Onze luxe 12-persoons villa's zijn uitermate geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Hierbij verzorgen we graag alles tot in de puntjes voor u. De prijzen zijn inclusief hotelservice. Dit houdt in dat tijdens het verblijf de gezamenlijke ruimtes zoals woonkamer, hal en keuken bijgehouden worden.

Daarnaast is er onbeperkt koffie en thee faciliteit met fruit en wat lekkers. Er kan gebruik gemaakt worden van een beamer en/of flipover. Uiteraard is er razendsnel Wi-Fi beschikbaar en verzorgen wij ook de eindschoonmaak. Indien gewenst, kunnen we ook ontbijt, lunch en diner verzorgen. 

Overnachten1 tot 6 kamers

Onze luxe 12-persoonsfamilievilla's zijn van alle gemakken voorzien. Geniet onder andere van een landelijke leefkeuken, een royale woonkamer met gezellige openhaard/houtkachel en een diepe tuin met adembenemend uitzicht over het Texelse landschap. De villa's tellen zes 2-persoonsslaapkamers, allen voorzien van een luxe eigen badkamer met wellnessdouche en toilet. 

  • Voorzien van 6 slaapkamers met eigen sanitair, waarvan 1 op de begane grond.
  • Luxe afwerking en inrichting met o.a. sauna.
Direct boeken Meer informatie

Overnachten7 tot 12 kamers

Voor groepen tot 24 personen kunnen wij twee van onze villa's aaneenschakelen. Op deze manier ontstaat er een super luxe en zeer royale woning met twaalf slaapkamers, twee leefkeukens en twee slaapkamers op de begane grond. Alle slaapkamers zijn voorzien van eigen, luxe badkamers. 

  • Voorzien van 12 slaapkamers met eigen sanitair, waarvan 2 op de begane grond.
  • Zeer luxe afwerking en inrichting met o.a. 2 sauna's.
Direct boeken Meer informatie

Overnachten13 tot 18 kamers

Ook groepen tot 36 personen kunnen bij Nieuw Leven terecht. Door alle 12-persoonsvilla's te schakelen, ontstaat een ruime accommodatie met maar liefst achttien slaapkamers, waarvan drie op de begane grond. Zo kunt u met een grote groep van heerlijke luxe genieten, waarbij voor iedereen privacy aanwezig is. 

  • Voorzien van 18 slaapkamers met eigen sanitair.
  • Zeer luxe afwerking en inrichting met o.a. 3 sauna's.
Direct boeken Meer informatie

Overnachten18 tot 30 kamers

In onze luxe villa's kun je zelfs met een groot gezelschap van 58 personen terecht. Door alle villa's aan elkaar te schakelen ontstaat een enorme villa met maar liefst 30 slaapkamers, waarvan 5 op de begane grond. Alle slaapkamers zijn voorzien van een eigen, luxe badkamer. 

  • Voorzien van 30 slaapkamers met eigen sanitair.
  • Zeer luxe afwerking en inrichting met o.a. 5 sauna's.
Direct boeken Meer informatie

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Dan is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, werken wij samen met thuiszorgorganisatie Lekker Tuus en de Omringwinkel. 

Lees meer

Events

Uw bruiloft, feest, jubileum of bedrijfsuitje vieren op het Texelse platteland? Nieuw Leven Texel heeft een groot  terrein midden in de natuur met veel mogelijkheden. Voor een klassieke receptie, sfeervol buitendiner of spetterend (bruilofts)feest bent u bij ons aan het juiste adres. Wij regelen het hele pakket: van bruidstaart tot muziek. 

Lees meer

Over ons

Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen kunnen overnachten. In het voorjaar van 2018 is de groepsaccommodatie geheel nieuwgebouwd, waarbij de focus is gelegd op duurzaamheid, persoonlijke benadering, service, rust, ruimte en natuur.

Lees meer