Zakelijk

Onze luxe hotelvilla's zijn uitermate geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Hierbij verzorgen we graag alles tot in de puntjes voor u. Wanneer u een hotelvilla reserveert is dit inclusief hotel- en uitcheckservice. Dit houdt in dat tijdens het verblijf 's ochtends de gezamenlijke ruimtes zoals woonkamer, hal en keuken bijgehouden worden.

Daarnaast is er onbeperkt koffie en thee faciliteit met fruit en wat lekkers aanwezig. Er kan gebruik gemaakt worden van een beamer of flipover. Uiteraard is er razendsnel Wi-Fi beschikbaar. Een reservering van een hotelvilla is inclusief uitcheckservice waarbij wij ook de eindschoonmaak verworgen. Indien gewenst, kunnen we ook ontbijt, lunch en diner verzorgen en is er een extra vergaderzaal erbij te reserveren.

Overnachten tot 6 hotelkamers

Deze prive hotelvilla is van alle gemakken voorzien. Geniet onder andere van een landelijke leefkeuken, een royale woonkamer met gezellige openhaard/houtkachel en een diepe tuin met adembenemend uitzicht over het Texelse landschap. In deze villa zitten zes slaapkamers, allen voorzien van een luxe badkamer met wellness inloopdouche en toilet.  

 • Voorzien van 6 slaapkamers met eigen sanitair, waarvan één kamer op de begane grond.
 • Luxe afwerking en inrichting. Er is ook een kamer met een sauna en whirlpool.
 • Kamers kunnen opgemaakt worden als één persoons of twee persoons kamer.
 • Optioneel is ontbijt of een vergaderzaal erbij te reserveren.
Direct boeken Meer informatie

Overnachten tot 12 hotelkamers

Deze prive hotelvilla heeft 12 kamers een super luxe en zeer royale woning met twaalf slaapkamers waarvan twee slaapkamers op de begane grond. Alle slaapkamers zijn voorzien van eigen Wellness inloopdouche en toilet

 • Voorzien van 12 slaapkamers met eigen sanitair met zeer luxe afwerking en inrichting. Er zijn twee kamers op de begane grond en twee kamers met  sauna en whirlpool.
 • Kamers kunnen opgemaakt worden als één persoons of twee persoons kamer.
 • Optioneel is ontbijt of een vergaderzaal erbij te reserveren.
Direct boeken Meer informatie

Overnachten tot 18 hotelkamers

Zakelijk event of teamuitje dan kun je zeker bij Nieuw Leven terecht. Deze ruime accommodatie met maar liefst achttien slaapkamers.. Zo kunt u met een grote groep van heerlijke luxe genieten, waarbij voor iedereen privacy aanwezig is. 

 • Voorzien van 18 slaapkamers met eigen sanitair en een sfeervolle gemaanschappelijke living.
 • Zeer luxe afwerking en inrichting met o.a. 3 kamers met sauna en whirlpool en drie kamers op de begane grond. Kamers kunnen ingericht worden als een persoons kamer of twee persoons kamer.
 • Optioneel is ontbijt of een vergaderzaal erbij te reserveren.
Direct boeken Meer informatie

Overnachtentot 30 kamers

Wilt u geheel exclusief voor een event de gehele locatie reserveren? Dan is dat mogelijk! We beschikken maar liefst 30 kamers voorzien van een eigen, luxe badkamer met Wellness inloop douche. 

 • De gehele locatie is voorzien van 30 slaapkamers met eigen sanitair.
 • Het is mogelijk de gehele locatie op basis van zelf verzorging of met hotelservice te reserveren.
 • Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.
Direct boeken Meer informatie

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Dan is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, werken wij samen met thuiszorgorganisatie Lekker Tuus en de Omringwinkel. 

Lees meer

Events

Uw bruiloft, feest, jubileum of bedrijfsuitje vieren op het Texelse platteland? Nieuw Leven Texel heeft een groot  terrein midden in de natuur met veel mogelijkheden. Voor een klassieke receptie, sfeervol buitendiner of spetterend (bruilofts)feest bent u bij ons aan het juiste adres. Wij regelen het hele pakket: van bruidstaart tot muziek. 

Lees meer

Over ons

Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen kunnen overnachten. In het voorjaar van 2018 is de groepsaccommodatie geheel nieuwgebouwd, waarbij de focus is gelegd op duurzaamheid, persoonlijke benadering, service, rust, ruimte en natuur.

Lees meer