Bedrijfsuitjes

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een inspirerende en duurzame locatie voor een bedrijfsuitje? Gewoon om uw team te belonen voor het harde werken? Of voor een training? Een midweek 'off the radar' om te vergaderen? Bij ons bent u aan het goede adres.

Als u voor ons kiest voor uw zakelijke verblijf, dan kunt u standaard gebruik maken van onze flipover en / of beamer. Tevens is er voldoende koffie en thee in de keuken aanwezig voor de hele groep.

Bedrijfsuitje op maat

Onze groepsaccommodatie biedt alles wat uw groep nodig heeft qua luxe en comfort. Maar ook wat daginvulling betreft ontzorgen we u graag. Een greep uit de mogelijkheden vindt u hieronder. Op basis van uw wensen maken we graag een offerte op maat.

Vergaderen

Onze accommodatie is erg geschikt om te vergaderen. Zo kan er een extra vergaderzaal gereserveerd worden of gebruik gemaakt worden van de gezamenlijke ruimte / living. 

Activiteiten

We kunnen u adviseren over een compleet programma naar wens met unieke bedrijfsuitjes, activiteiten, workshops en teambuilding op Texel. Benieuwd naar de alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. 

Vertel ons uw wensen en ideeën

* Verplichte velden

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Dan is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, werken wij samen met thuiszorgorganisatie Lekker Tuus en de Omringwinkel. 

Lees meer

Events

Uw bruiloft, feest, jubileum of bedrijfsuitje vieren op het Texelse platteland? Nieuw Leven Texel heeft een groot  terrein midden in de natuur met veel mogelijkheden. Voor een klassieke receptie, sfeervol buitendiner of spetterend (bruilofts)feest bent u bij ons aan het juiste adres. Wij regelen het hele pakket: van bruidstaart tot muziek. 

Lees meer

Over ons

Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen kunnen overnachten. In het voorjaar van 2018 is de groepsaccommodatie geheel nieuwgebouwd, waarbij de focus is gelegd op duurzaamheid, persoonlijke benadering, service, rust, ruimte en natuur.

Lees meer