Awards & Erkenningen

"Niets was mogelijk, tot iemand het deed..."

 

Toen wij met de huidige accommodatie begonnen, liepen we tegen de nodige muren aan. Maar we namen geen genoegen met 'Nee, onmogelijk'. Integendeel:  wij zochten succesvol naar de wegen die nog niet aangelegd waren. En zo mogen we nu zeer trots zeggen dat wij de meest duurzame locatie in Europa zijn. Maar niet alleen de natuur en het milieu hebben wij hoog in het vaandel staan, maar ook onze service naar onze gasten. 

Dit alles tesamen heeft erin geresulteerd dat wij trots bekroond zijn met een aantal certificeringen en awards. Hieronder leest u hier meer over.


Green Key keurmerk

Green Key is het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche in Nederland. Bedrijven met een Green Key keurmerk vinden duurzaamheid belangrijk en passen ze dat overal toe in het bedrijf. Denk aan zuinig omgaan met energie en water, milieuvriendelijk schoonmaken, recyclen en doordachte keuzes rondom biologische voeding en producten met een keurmerk. 

Gaan voor groen
Bedrijven met een Green Key-certificaat doen veel meer op het gebied van duurzaamheid dan de wet vraagt. Zij voldoen minimaal aan de normen van de internationale Green Key-organisatie. Door persoonlijke begeleiding, een speciale omgeving op deze website, cursussen en vooral contact met andere Green Key-bedrijven, wordt ‘gaan voor groen’ leuker en interessanter. Samen werken aan een groene wereld inspireert en stimuleert.

Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.


NCG.gif

RECRON beoordeling

De Nationale Classificatie Groepsaccommodatie van RECRON in samenwerking met Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit (KMVK) is een vervolg op de classificaties die de ANWB voorheen uitvoerde. Wij zijn door de RECRON bekroond met 5 sterren.

Meer informatie vindt u op deze pagina.


82541899_776493402830645_7170843660433489920_n.pngBeoordeling Booking.com

Veel van onze hotelboekingen komen binnen via Booking.com. Gasten kunnen na hun verblijf een review achterlaten op de website van Booking.com. Het mooie van dit reviewsysteem is, dat alle reviews 100% zeker gasten zijn geweest bij ons, welke geboekt hebben via Booking.com. Dit verschilt bijvoorbeeld met Facebook of Google, waar iedereen (dus ook mensen die nog nooit in een accommodatie zijn geweest) hun 'oordeel' achter kunnen laten.

Geheel 2019 mochten wij eervol de award dragen met een gemiddelde score van 9,4. Hier waren wij uiteraard heel erg trots op. Maar onlangs mochten wij deze trots uitbreiden met de Traveller Review Award 2020. Hierin zijn wij gestegen naar een 9,5! Zo wordt onze hygiene zelfs gewaardeerd met een 9,8 en ons ontbijt met een 9,9!

Wilt u precies hoe onze gasten ons beoordelen op Booking.com? Kijk dan hier.


gold.jpg

De Zoover Awards

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2019 worden meegenomen. Op 16 januari 2020 werden de Awards op een feestelijke manier uitgereikt.

Ook hier scoren we zeer hoog op Hygiëne met een 9,9. Maar ook voor Hoeveelheid Ruimte scoren we een 9,9.

Wilt u precies hoe onze gasten ons beoordelen op Zoover? Of wilt u ons zelf een mooie beoordeling geven? Kijk dan hier.


En bovenstaande certificeringen en awards zijn nog maar een begin. 

Alles wat wij behaald hebben, konden wij uiteraard nooit doen zonder het vertrouwen en de waardering van onze gewaardeerde gasten. Wij willen jullie dan ook allemaal hartelijk danken hiervoor!

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Dan is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, werken wij samen met thuiszorgorganisatie Lekker Tuus en de Omringwinkel. 

Lees meer

Events

Uw bruiloft, feest, jubileum of bedrijfsuitje vieren op het Texelse platteland? Nieuw Leven Texel heeft een groot  terrein midden in de natuur met veel mogelijkheden. Voor een klassieke receptie, sfeervol buitendiner of spetterend (bruilofts)feest bent u bij ons aan het juiste adres. Wij regelen het hele pakket: van bruidstaart tot muziek. 

Lees meer

Over ons

Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen kunnen overnachten. In het voorjaar van 2018 is de groepsaccommodatie geheel nieuwgebouwd, waarbij de focus is gelegd op duurzaamheid, persoonlijke benadering, service, rust, ruimte en natuur.

Lees meer