Bereikbaarheid & route

 

Nieuw Leven Texel is centraal gelegen op het eiland, vlakbij Den Burg. U kunt ons zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer uitstekend bereiken. 

Overtocht met TESO

De veerboot naar Texel vertrekt vanuit Den Helder. Voor de boot hoeft u niet te reserveren. Wel kunt u digitaal alvast een kaartje kopen, dat versnelt de doorstroom. Actuele informatie over vertrektijden, eventuele wachttijden en tarieven vindt u op de website van TESO. Normaal gesproken vaart er ieder uur een boot, die vanuit Den Helder vertrekt op het halve uur. De overtocht duurt 20 minuten. 

Auto

Vanaf de boot gaat u bij de eerste rotonde van Den Burg rechtsaf (Emmalaan). Rij door tot de volgende rotonde, waar u rechtdoor gaat (Bernhardlaan). De tweede afslag gaat u rechts (Sluyscoog) gevolgd door direct de volgende afslag rechts (Hallerweg). Neem vervolgens de tweede afslag links (Kadijksweg). Op de Kadijksweg neemt u de tweede afslag rechts. Rijd door tot de driesprong en neem de linkerweg: oprit van het landgoed Nieuw Leven. 

Openbaar vervoer

Op Texel is uitstekend openbaar vervoer (Texelhopper) en zijn alle plaatsen inclusief de strandslagen bereikbaar. Nieuw Leven heeft een eigen halte: nr. 85. Reserveer minimaal een uur vooraf via www.texelhopper.nl of telefonisch via 0222 784 000.

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Dan is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, werken wij samen met thuiszorgorganisatie Lekker Tuus en de Omringwinkel. 

Lees meer

Events

Uw bruiloft, feest, jubileum of bedrijfsuitje vieren op het Texelse platteland? Nieuw Leven Texel heeft een groot  terrein midden in de natuur met veel mogelijkheden. Voor een klassieke receptie, sfeervol buitendiner of spetterend (bruilofts)feest bent u bij ons aan het juiste adres. Wij regelen het hele pakket: van bruidstaart tot muziek. 

Lees meer

Over ons

Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen kunnen overnachten. In het voorjaar van 2018 is de groepsaccommodatie geheel nieuwgebouwd, waarbij de focus is gelegd op duurzaamheid, persoonlijke benadering, service, rust, ruimte en natuur.

Lees meer