Feesten

Uiteraard is onze locatie ook geschikt voor allerlei soorten festiviteiten / events. Denk bijvoorbeeld aan bruiloften, jubileum, afscheid, workshops, bedrijfsevenementen of grote bijeenkomsten.

Op aanvraag kunnen wij uw feestelijkheden op eigen terrein regelen. Wij luisteren graag naar de persoonlijke wensen om het op maat en onvergetelijk te maken.

Met onze omgeving vol rust, ruimte en natuur, onze prachtige accommodatie, de meest duurzame van Europa, én onze landelijke vergader – en trainingsruimtes sluiten we aan bij ieders wens.

Wij werken nauw samen met Texelse bedrijven die ons op allerlei punten kunnen ondersteunen voor uw bijeenkomst op maat. Kom alvast de sfeer proeven en langs voor een afspraak.

Vertel ons uw wensen en ideeën

* Verplichte velden

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Dan is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, werken wij samen met thuiszorgorganisatie Lekker Tuus en de Omringwinkel. 

Lees meer

Events

Uw bruiloft, feest, jubileum of bedrijfsuitje vieren op het Texelse platteland? Nieuw Leven Texel heeft een groot  terrein midden in de natuur met veel mogelijkheden. Voor een klassieke receptie, sfeervol buitendiner of spetterend (bruilofts)feest bent u bij ons aan het juiste adres. Wij regelen het hele pakket: van bruidstaart tot muziek. 

Lees meer

Over ons

Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen kunnen overnachten. In het voorjaar van 2018 is de groepsaccommodatie geheel nieuwgebouwd, waarbij de focus is gelegd op duurzaamheid, persoonlijke benadering, service, rust, ruimte en natuur.

Lees meer