Events

Uw bruiloft, feest, jubileum of bedrijfsuitje vieren op het Texelse platteland? Nieuw Leven Texel heeft een groot  terrein midden in de natuur met veel mogelijkheden.

Voor een klassieke receptie, sfeervol buitendiner of spetterend (bruilofts)feest bent u bij ons aan het juiste adres. Wij regelen het hele pakket: van bruidstaart tot muziek. 

Bedrijfsuitjescompleet verzorgd

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een inspirerende en duurzame locatie voor een bedrijfsuitje? Gewoon om uw team te belonen voor het harde werken? Of voor een training? Een midweek 'off the radar' om te vergaderen? Bij ons bent u aan het goede adres.

Als u voor ons kiest voor uw zakelijke verblijf, dan kunt u standaard gebruik maken van onze flipover en beamer. Tevens is er voldoende koffie en thee in de keuken aanwezig voor de hele groep.

Meer informatie

Bruilofteneindeloze mogelijkheden

Uw bruiloft of jubileum vieren op het Texelse platteland? Nieuw Leven Texel heeft een groot  terrein midden in de natuur met veel mogelijkheden. Voor een klassieke receptie, sfeervol buitendiner of spetterend bruiloftsfeest bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij regelen het hele pakket: van bruidstaart tot muziek. Na afloop blijven u en uw gasten overnachten in onze luxe accommodaties.

Meer informatie

Feesten& partijen

Onze locatie is ook erg geschikt voor allerlei soorten festiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan familiefeesten, bruiloften, workshops, bedrijfsevenementen of grote bijeenkomsten. 

Op aanvraag kunnen wij uw feestelijkheden op eigen terrein regelen. Wij luisteren graag naar de persoonlijke wensen om het op maat en onvergetelijk te maken.

Meer informatie

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Dan is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, werken wij samen met thuiszorgorganisatie Lekker Tuus en de Omringwinkel. 

Lees meer

Events

Uw bruiloft, feest, jubileum of bedrijfsuitje vieren op het Texelse platteland? Nieuw Leven Texel heeft een groot  terrein midden in de natuur met veel mogelijkheden. Voor een klassieke receptie, sfeervol buitendiner of spetterend (bruilofts)feest bent u bij ons aan het juiste adres. Wij regelen het hele pakket: van bruidstaart tot muziek. 

Lees meer

Over ons

Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen kunnen overnachten. In het voorjaar van 2018 is de groepsaccommodatie geheel nieuwgebouwd, waarbij de focus is gelegd op duurzaamheid, persoonlijke benadering, service, rust, ruimte en natuur.

Lees meer