Stretchtenten Texel

Bent u op zoek naar een stretchtent? Een overkapping voor uw feest of bruiloft?

Wij hebben 2 formaten stretchtenten geschikt voor elk evenement. De tenten zijn gemakkelijk aan te passen aan de locatie en sfeer en zijn uitermate geschikt als overkapping bij een diner, bruiloftsceremonie, feestje, BBQ en optreden. Onze stretchtenten kunnen ook op een iegen locatie opgezet worden. Onderstaande prijzen zijn alleen op Texel van toepassing.

Stretchtent huren Texel

De stretchtenten kunnen mits er elektriciteit aanwezig is ook met prikverlichting worden geleverd. Hiermee is bij schemering en  s’ avonds alles schitterend verlicht. Indien gewenst kunnen wij ook heaters en statafels met zwarte of witte rokken of lounge setjes erbij verhuren.

Voor specifieke wensen werken samen met Texelse samenwerkingspartners waar we u graag naar doorverwijzen.

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en inclusief op- en afbouw en exclusief vloer, prikverlichting, heaters en statafels.

 

Afmetingen

Prijs

Stretchtent klein

6 x 5,5 meter

€ 595,-

Stretchtent groot

10 x 12 meter

€ 1395,-

Stretchtent huren? Vertel ons meer!

* Verplichte velden

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Dan is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, werken wij samen met thuiszorgorganisatie Lekker Tuus en de Omringwinkel. 

Lees meer

Events

Uw bruiloft, feest, jubileum of bedrijfsuitje vieren op het Texelse platteland? Nieuw Leven Texel heeft een groot  terrein midden in de natuur met veel mogelijkheden. Voor een klassieke receptie, sfeervol buitendiner of spetterend (bruilofts)feest bent u bij ons aan het juiste adres. Wij regelen het hele pakket: van bruidstaart tot muziek. 

Lees meer

Over ons

Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen kunnen overnachten. In het voorjaar van 2018 is de groepsaccommodatie geheel nieuwgebouwd, waarbij de focus is gelegd op duurzaamheid, persoonlijke benadering, service, rust, ruimte en natuur.

Lees meer