Op dit moment zijn er geen maatregelen meer van toepassing.

Wij blijven indien van toepassing adviezen volgen en daar waar nodig passen we onze maatregelen hierop aan. 

Onze uitgangspunten 

1. Afstand
Het hotel en onze persoonlijke service kan ingericht worden op de 1,5 meter afstand. 

  • Er kan op verzoek zitmeubilair anderhalve meter uit elkaar geplaatst worden.
  • In de hal, op de trap en in de keuken kan de groep hanteren één persoon / gezelschap en anders even wachten.

2. Rechts
Groep kan onderling afspreken  'Altijd rechts is always right'. Door altijd rechts te lopen kan beter rekening gehouden worden met 1,5 m afstand.

3. Routing
De routing aangepast, zodat we zoveel mogelijk voorkomen dat gasten elkaar kruisen. Iedere gast gebruikt een vaste ingang met eigen sleutel.

4. Contact
Dagelijks maken we  alle contactpunten schoon. Iedere kamer beschikt over handzeep.

5. Ontbijt
Op verzoek kunnen aanpassingen gedaan worden ten opzichte van het ontbijt.

6. Controle
We houden alles nauwlettend in de gaten, adviseren medewerkers en gasten en doen indien van tpeassing een beroep op ieders solidariteit om samen zorg te dragen voor een fijne, hygiënische omgeving.

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Dan is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, werken wij samen met thuiszorgorganisatie Lekker Tuus en de Omringwinkel. 

Lees meer

Events

Uw bruiloft, feest, jubileum of bedrijfsuitje vieren op het Texelse platteland? Nieuw Leven Texel heeft een groot  terrein midden in de natuur met veel mogelijkheden. Voor een klassieke receptie, sfeervol buitendiner of spetterend (bruilofts)feest bent u bij ons aan het juiste adres. Wij regelen het hele pakket: van bruidstaart tot muziek. 

Lees meer

Over ons

Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen kunnen overnachten. In het voorjaar van 2018 is de groepsaccommodatie geheel nieuwgebouwd, waarbij de focus is gelegd op duurzaamheid, persoonlijke benadering, service, rust, ruimte en natuur.

Lees meer