Arrangementen

Hieronder vindt u een overzicht van onze arrangementen. Heeft u vragen of bent u op zoek naar iets anders? Neem gerust contact met ons op!

Fietsarrangementontdek het eiland

Dagelijks wordt er een luxe ontbijt geserveerd. Gedurende uw verblijf hebben we fietsen voor u klaar staan inclusief fietskaart. Voor een meerprijs kunnen we ook e-bikes voor u klaarzetten.

Tijdens uw verblijf is in de gemeenschappelijke ruimte kosteloos koffie, thee en munt water beschikbaar. Frisdrank, bier en wijn zijn tegen betaling beschikbaar.

Bij dit arrangement ontvangt u een mooi voordeel.
 

Direct boeken

Ontbijt arrangement een goed begin van de dag

Dagelijks wordt er een luxe ontbijt geserveerd. Tijdens uw verblijf is in de gemeenschappelijke ruimte kosteloos koffie, thee en munt water beschikbaar.

Frisdrank, bier en wijn tegen betaling beschikbaar. Bij dit arrangement ontvangt een vaste korting per ontbijt.
 

Direct boeken

Single arrangementBeleef Texel alleen én met elkaar!

Single arrangement 4 overnachtingen voor de prijs van 3

  • Verblijf vijf dagen op één van de mooiste locaties van het eiland en zelfs de meest duurzame accommodatie van Europa.
  • Keuze uit verschillende kamertypes met allemaal eigen prachtige badkamer met een heerlijke Wellness-Shower. Deze kamer is geheel privé en niet gedeeld.
  • Elke ochtend wordt een volledig verzorgd ontbijt met veelal Texelse producten geserveerd.
  • Kosteloos kunt u gebruik maken van de koffie-en theefaciliteiten, vers muntwater, bakkerskoekjes en fruit.
  • Op de receptie geven we tips over de mooiste plekken van Texel, activiteiten en waar heerlijk gegeten kan worden.
  • We kunnen een passende wandel of fietsroute naar wens uitstippelen en hebben diverse huurfietsen. Voorbeelden van prachtige wandelroutes zijn door de Nederlanden, de Muy, de Slufter en over het strand of door bos en duinen. Geniet van de vele verschillende soorten planten en dieren in een afwisselend duinlandschap.
  • Er een gemeenschappelijke ruimte aanwezig, waar u eventueel andere gasten kunt ontmoeten. In deze gezellige living en leefkeuken kunt u medegasten ontmoeten, plannen maken om alleen óf met elkaar op pad te gaan. ’s Avonds kunt u onder het genot van een drankje gebruik maken van de zithoek, tv en kunnen er tips over het eiland worden gedeeld. Leer vrijblijvend mensen kennen en geniet alleen of met elkaar van al het mooie wat Texel te bieden heeft.
Single arrangement boeken

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Dan is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, werken wij samen met thuiszorgorganisatie Lekker Tuus en de Omringwinkel. 

Lees meer

Events

Uw bruiloft, feest, jubileum of bedrijfsuitje vieren op het Texelse platteland? Nieuw Leven Texel heeft een groot  terrein midden in de natuur met veel mogelijkheden. Voor een klassieke receptie, sfeervol buitendiner of spetterend (bruilofts)feest bent u bij ons aan het juiste adres. Wij regelen het hele pakket: van bruidstaart tot muziek. 

Lees meer

Over ons

Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen kunnen overnachten. In het voorjaar van 2018 is de groepsaccommodatie geheel nieuwgebouwd, waarbij de focus is gelegd op duurzaamheid, persoonlijke benadering, service, rust, ruimte en natuur.

Lees meer