Arrangementen

Hieronder vindt u een overzicht van onze arrangementen. Heeft u vragen of bent u op zoek naar iets anders? Neem gerust contact met ons op!

Fietsarrangementontdek het eiland

Dagelijks wordt er een luxe ontbijt geserveerd. Gedurende uw verblijf hebben we fietsen voor u klaar staan inclusief fietskaart. Voor een meerprijs kunnen we ook e-bikes voor u klaarzetten.

Tijdens uw verblijf is in de gemeenschappelijke ruimte kosteloos koffie, thee en munt water beschikbaar. Frisdrank, bier en wijn zijn tegen betaling beschikbaar.

Bij dit arrangement ontvangt u een mooi voordeel.
 

Direct boeken

Ontbijt arrangement een goed begin van de dag

Dagelijks wordt er een luxe ontbijt geserveerd. Tijdens uw verblijf is in de gemeenschappelijke ruimte kosteloos koffie, thee en munt water beschikbaar.

Frisdrank, bier en wijn tegen betaling beschikbaar. Bij dit arrangement ontvangt een vaste korting per ontbijt.
 

Direct boeken

Wellness arrangementKom tot rust op Texel

Binnenkort komt het Wellnessarrangement beschikbaar, mocht u al interesse hebben neem gerust contact met ons op. info@nieuwleventexel.nl

Direct boeken

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Dan is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, werken wij samen met thuiszorgorganisatie Lekker Tuus en de Omringwinkel. 

Lees meer

Events

Uw bruiloft, feest, jubileum of bedrijfsuitje vieren op het Texelse platteland? Nieuw Leven Texel heeft een groot  terrein midden in de natuur met veel mogelijkheden. Voor een klassieke receptie, sfeervol buitendiner of spetterend (bruilofts)feest bent u bij ons aan het juiste adres. Wij regelen het hele pakket: van bruidstaart tot muziek. 

Lees meer

Over ons

Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen kunnen overnachten. In het voorjaar van 2018 is de groepsaccommodatie geheel nieuwgebouwd, waarbij de focus is gelegd op duurzaamheid, persoonlijke benadering, service, rust, ruimte en natuur.

Lees meer