RETREAT LOCATIE

Ga je een retreat organiseren en zoek je een prachtige plek om ook met de deelnemers te overnachten?

Nieuw Leven is méér dan een retreatlocatie

Je bent te gast op een prachtige plek op Texel. Nieuw Leven is een plek voor inspiratie, een stilteplek voor rustvinders, een plek voor ontmoeting en verdieping. Een prachtige plek centraal op Texel dichtbij de natuur. Waar mogelijkheden zijn voor het huren van een stretchtent of een extra zaal waar diverse activiteiten georganiseerd kunnen worden. Hier hebben deelnemers een eigen luxe één of tweepersoons kamer met eigen Wellness inloopdouche en toilet waar ze zich terug kunnen trekken.  Er is een prachtige leefkeuken en living aanwezig waar deelnemers elkaar kunnen ontmoeten en eten bereid kan worden. Op het terein is een een zwemvijver en wandeltuin aanwezig en langs de locatie loopt een wandelroute of er kunnen fietsen bij de locatie gehuurd worden.

 

Neem voor meer informatie contact met ons op info@nieuwleventexel.nl of bel 0222-365977

 

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Dan is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, werken wij samen met thuiszorgorganisatie Lekker Tuus en de Omringwinkel. 

Lees meer

Events

Uw bruiloft, feest, jubileum of bedrijfsuitje vieren op het Texelse platteland? Nieuw Leven Texel heeft een groot  terrein midden in de natuur met veel mogelijkheden. Voor een klassieke receptie, sfeervol buitendiner of spetterend (bruilofts)feest bent u bij ons aan het juiste adres. Wij regelen het hele pakket: van bruidstaart tot muziek. 

Lees meer

Over ons

Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen kunnen overnachten. In het voorjaar van 2018 is de groepsaccommodatie geheel nieuwgebouwd, waarbij de focus is gelegd op duurzaamheid, persoonlijke benadering, service, rust, ruimte en natuur.

Lees meer