Op en rond het terrein

Nieuw Leven beschikt over een groot, eigen terrein in een landelijke omgeving. Het terrein wordt omringd door natuur en biedt verschillende mogelijkheden. 

Naast een ruime, eigen tuin kunt u natuurlijk ook gebruikmaken van de overige faciliteiten op het terrein. Huurt u de accommodatie voor 58 personen? Dan heeft u het complete terrein voor uzelf.

Faciliteiten op het terrein

  • Een ecologische zwemvijver met een ruim zwemgedeelte, bereikbaar via een fraaie hardhouten steiger met zwemtrap.
  • Een heerlijke wandeltuin (+/- 1 hectare), aansluitend op de prachtige boeren wandelroute 'De Hal'
  • Op het terrein is rekening gehouden met met mensen die minder valide en rolstoelgebonden zijn.

Speeltoestellen voor kinderen

  • Een grote trampoline
  • Twee schommels
  • Zandbak
Bekijk onze extra's bekijk

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Dan is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, werken wij samen met thuiszorgorganisatie Lekker Tuus en de Omringwinkel. 

Lees meer

Events

Uw bruiloft, feest, jubileum of bedrijfsuitje vieren op het Texelse platteland? Nieuw Leven Texel heeft een groot  terrein midden in de natuur met veel mogelijkheden. Voor een klassieke receptie, sfeervol buitendiner of spetterend (bruilofts)feest bent u bij ons aan het juiste adres. Wij regelen het hele pakket: van bruidstaart tot muziek. 

Lees meer

Over ons

Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen kunnen overnachten. In het voorjaar van 2018 is de groepsaccommodatie geheel nieuwgebouwd, waarbij de focus is gelegd op duurzaamheid, persoonlijke benadering, service, rust, ruimte en natuur.

Lees meer