Extra service

Wij willen er alles aan doen om uw vakantie op Texel onvergetelijk te maken. Daarom bieden wij diverse extra's aan. Van fietsverhuur tot verzorgd ontbijt. Wilt u gebruikmaken van een of meer van deze extra's? Neem contact met ons op. 

Fietsverhuur

We verhuren fietsen,  e-bikes en -zitjes, familiefietsen. We hebben standaard een assortiment staan, maar overige fietsen zijn op aanvraag bij beschikbaarheid leverbaar.

Verzorgd luxe ontbijt

De ochtend goed beginnen met een stevig ontbijt? Daar helpen wij u graag bij. Wij staan voor rust en ontzorgen, dus geen buffet, maar persoonlijke service aan tafel. U heeft de keuze uit een brede variatie aan broodjes en beleg. En uiteraard doen wij onze uiterste best om zoveel mogelijk producten van eigen land te gebruiken, denk hierbij aan de eitjes van onze geliefde kippen.

Laadstation voor elektrische auto’s

Op de parkeerplaatsen zijn laadstations om uw elektronische auto op te laden.

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Tijdens uw verblijf op Nieuw Leven kunnen bij beschikbaarheid diverse thuiszorgorganisatie u de zorg bieden die u thuis gewend bent, op basis van persoonlijke verzorging en verpleging. U kunt bij de thuiszorgwinkel van Omring terecht voor het huren van hulpmiddelen. U kunt dan genieten van een ontzorgd verblijf. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u begeleiden en zorgen dat de zaken op tijd geregeld zijn. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze pagina voor een Zorgvakantie.

Groene uitjes en duurzame activiteiten

Bent u op zoek naar groene uitjes en duurzame activiteiten op Texel? U wilt een evenement organiseren, maar u wilt ook graag met dat evenement iets betekenen voor de samenleving? Dan bent u bij Texeltrips aan het juiste adres! Zij bieden diverse leuke, duurzame en uitdagende bedrijfsuitjes op Texel aan. Maarschappelijk verantwoorde uitjes in of nabij de natuur met respect voor het mileu: dat is Texeltrips. Ontdek hun aanbod!

Kindvriendelijke accommodaties

De villa’s op het landgoed beschikken over kindveilige stopcontacten en een traphekje. Het traphekje in de villa is ontworpen voor kinderen tot drie jaar en voldoet aan de Europese standaard norm EN 1930. Daarnaast hebben wij kinderbedjes, kinderstoeltjes, verschoonkussens, babybadjes en kinderservies in huis. Vraag naar de mogelijkheden.

Huiskok

De villa´s hebben een sfeervolle ruime huiskamer en leefkeuken. Uiteten gaan is niet nodig om een gezellige tijd met elkaar te hebben. Toch wat meer luxe ervaren? We hebben een huiskok die u kunt reserveren. Hij bereidt in overleg de gewenste maaltijden, of kan een kookworkshop of kookchallenge organiseren. 

Huisdiervrije accommodaties

Onze accommodaties zijn huisdiervrij. Ook op het landgoed zijn honden niet toegestaan, uiteraard uitgezonderd als zodanig aangemelde hulphonden. Mocht u moeite hebben uw huisdier thuis achter te laten dan hebben we een goede samenwerking met een dierenpension, waar uw huisdier ook kan genieten van de vakantie. U kunt uw huisdier op ieder gewenst moment uit het pension ophalen.

Speciale wensen

Heeft u specifieke wensen? Schroom niet en maak deze bespreekbaar met uw gastheer. We kunnen gehele arrangementen met de sight seeings van Texel tijdens het verblijf voor uw arrangeren. We kunnen o.a. meedenken in bedrijfsuitjes, bruiloften of andere bijeenkomsten. 

Meer informatie over onze extra's en mogelijkheden? 


Neem contact met ons op

Praktische informatie bekijk

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Dan is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, werken wij samen met thuiszorgorganisatie Lekker Tuus en de Omringwinkel. 

Lees meer

Events

Uw bruiloft, feest, jubileum of bedrijfsuitje vieren op het Texelse platteland? Nieuw Leven Texel heeft een groot  terrein midden in de natuur met veel mogelijkheden. Voor een klassieke receptie, sfeervol buitendiner of spetterend (bruilofts)feest bent u bij ons aan het juiste adres. Wij regelen het hele pakket: van bruidstaart tot muziek. 

Lees meer

Over ons

Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen kunnen overnachten. In het voorjaar van 2018 is de groepsaccommodatie geheel nieuwgebouwd, waarbij de focus is gelegd op duurzaamheid, persoonlijke benadering, service, rust, ruimte en natuur.

Lees meer