Shop vol duurzame, lokale producten

De receptie van Nieuw Leven Texel is dagelijks geopend en gevuld met herinneringen om te maken én kopen. Zo kunt u hier terecht voor het plannen van activiteiten tijdens uw vakantie, maar is de receptie ook een winkel vol duurzame, lokale producten. Leuk om mee te nemen als souvenirtje voor thuis.

Proef het eiland

U vindt in onze receptie een selectie aan Texelse souvernirs,  ook hebben we een selectie aan lokale bieren en kunt u naar de beschikbaarheid van ons heerlijke ontbijt, barrelsauna of vergaderzaal vragen.

Receptie_proeven.jpg

Een aandenken

Voor het thuisfront (of gewoon voor uzelf) vindt u hier verschillende souvernirs. Van tandpasta, handcreme,  schapenwol tot knuffeltjes voor de allerkleinste Texelfans en originele ansichtkaarten. 

Plan uw Texelvakantie

Nog geen idee wat u gaat doen tijdens uw tijd op het eiland? We vertellen u graag alles over de mogelijkheden en kunnen indien gewenst alles voor je uitstippelen. Zo kunnen we u bijvoorbeeld helpen bij het boeken van een boottocht op het wad, tickets voor alle musea en is het mogelijk een barbecue te huren voor een gezellige bourgondische avond.

Receptie_doen.jpg

 

 

 

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Dan is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, werken wij samen met thuiszorgorganisatie Lekker Tuus en de Omringwinkel. 

Lees meer

Events

Uw bruiloft, feest, jubileum of bedrijfsuitje vieren op het Texelse platteland? Nieuw Leven Texel heeft een groot  terrein midden in de natuur met veel mogelijkheden. Voor een klassieke receptie, sfeervol buitendiner of spetterend (bruilofts)feest bent u bij ons aan het juiste adres. Wij regelen het hele pakket: van bruidstaart tot muziek. 

Lees meer

Over ons

Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen kunnen overnachten. In het voorjaar van 2018 is de groepsaccommodatie geheel nieuwgebouwd, waarbij de focus is gelegd op duurzaamheid, persoonlijke benadering, service, rust, ruimte en natuur.

Lees meer