Voor grotere groepen de gehele locatie privé

Bent u op zoek naar een duurzame accommodatie voor een grote groep zakelijk of prive?           Nieuw Leven is het meest duurzame verblijf in Europa en biedt ruimte voor grotere groepen.

De luxe aaneengeschakelde villa is gelegen op een mooi terrein met adembenemend uitzicht over het Texelse landschap. De gehele villa bestaat uit 30 luxe slaapkamers met ieder een eigen douche en sanitair. Daarnaast geniet u onder andere van een landelijke leefkeuken, een royale woonkamer met gezellige openhaard/houtkachel en een diepe tuin.

Faciliteiten

U kunt uw zakelijke verblijf bij Nieuw Leven geheel inrichten naar wens. Zo zijn er diverse ruimtes waar u uw bijeenkomsten kunt organiseren, maar kunt u ook genieten van de tuin en de schitterende zwemvijver. Geeft u de organisatie liever uit handen? We kunnen een volledig verzorgd bedrijfsuitje organiseren met verschillende activiteiten, inclusief of exclusief eten.

Vertel ons uw wensen en ideeën

Interesse? Geef uw wensen aan in onderstaand contactformulier. We bespreken graag de mogelijkheden en sturen u een prijsopgave op maat.

* Verplichte velden
Neem contact op bekijk
Onze accommodaties bekijk

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Dan is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, werken wij samen met thuiszorgorganisatie Lekker Tuus en de Omringwinkel. 

Lees meer

Events

Uw bruiloft, feest, jubileum of bedrijfsuitje vieren op het Texelse platteland? Nieuw Leven Texel heeft een groot  terrein midden in de natuur met veel mogelijkheden. Voor een klassieke receptie, sfeervol buitendiner of spetterend (bruilofts)feest bent u bij ons aan het juiste adres. Wij regelen het hele pakket: van bruidstaart tot muziek. 

Lees meer

Over ons

Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen kunnen overnachten. In het voorjaar van 2018 is de groepsaccommodatie geheel nieuwgebouwd, waarbij de focus is gelegd op duurzaamheid, persoonlijke benadering, service, rust, ruimte en natuur.

Lees meer