Kortingen

Regelmatig bieden wij (seizoens)kortingen. Mochten er kortingen van toepassing zijn, dan communiceren wij dit op deze pagina.:

Beleef Texel in de winter en ontvang tot wel 15% korting.

Tijdens de winter heeft Texel ontzettend veel te bieden. Heerlijk uitwaaien op het strand, wandelen door de bossen. Over de onstuimig zee uitkijken om vervolgens terug te keren naar een comfortabele villa bij Nieuw Leven Texelmet gezellige living met leefkeuken en heerlijke zithoek met houtkachel.

Er is een tuin met adembenemend uitzicht over het
Texelse landschap en u kunt een frisse duik in de prachtige zwemvijver maken.
Kom deze winter Texel beleven.

Het is mogelijk om optioneel een heerlijk geserveerd ontbijt met Texelse producten in onze horecazaal erbij te boeken of de Wellnesstuin met barrelsauna erbij te reserveren.

Ontvang tot wel 15% korting voor een luxe villa

in de periode tussen

november tot en met 12 februari 2025

Let op deze speciale aanbieding is tot uiterlijk 31 mei 2024 beschikbaar.


Heeft u specifieke wensen of vragen neem gerust contact met ons op via 0222-365 977

Direct boeken

Missie

Nieuw Leven is een dynamisch familiebedrijf, al drie generaties lang, waarin we willen bijdragen in kwaliteit van leven met oog op de natuur. We onderscheiden ons in kleinschaligheid en persoonlijke aandacht.

Een plek waar onze gasten kunnen genieten van de warme, gastvrije en sfeervolle omgeving. Jong en oud, verschillende generaties, kunnen net zoals wij, van elkaars samen zijn, zorgeloos genieten én een onvergetelijke tijd met elkaar beleven. We hebben goed contact met lokale leveranciers omgeving waarmee we kwaliteit kunnen borgen en waarborgen. We hebben respect  voor de natuur en het milieu en hopen onze gasten hiermee te inspireren.

Visie

We onderscheiden ons door een persoonlijk en vraaggericht verblijf aan te bieden. Een plek waar zowel jongere als oudere gasten, ook met eventuele zorgvragen, zoveel mogelijk ontzorgd kunnen worden.

Door samen op het erf met ons gasten te verblijven creëren we een uitnodigende, hartelijke en laagdrempelige sfeer. De gast kan ieder moment een beroep doen op hun gastheer of gastvrouw. We willen voor gasten een sfeervolle accommodatie aanbieden waarin voor iedereen voldoende privacy is om zich ook terug te kunnen trekken. Ieder zijn eigen plek, maar waar ook ruimte is om in gezelschap bij elkaar te kunnen zijn. Nieuw Leven is een sfeervolle en inspirerende plek waarin toerisme gecombineerd wordt met ontzorgen en duurzaamheid.

 

Motto

Wij willen de mensen voor wie wij werken een onvergetelijke tijd bezorgen waarin we ze daar waar mogelijk is kunnen ontzorgen.

Het is de bedoeling dat men kan genieten van de rust, de ruimte en de natuur. Dit doen we met passie, persoonlijke aandacht en plezier waarin kwaliteit en professionaliteit voorop staat.