Kortingen

Seizoenskorting

De dagen worden weer langer en we willen er weer opuit! Heeft u een paar vrije dagen pak dan uw kans en maak gebruik van deze midweek Sale. In deze maanden is Texel een echte aanrader. Uitwaaien op het strand,  schitterende uitzichten over de golven en prachtige zonsondergangen. Daarbij kunt u uw verblijf combineren met een ontbijt of drie gangen diner of zelfs een geweldige dag cursus methode van Wim Hof waarin u de buitengewone kracht in uzelf kunt ervaren.

  • Bij een verblijf van minimaal 2 nachten op zondag, maandag, dinsdag, woensdag of donderdag tussen 12 maart  en 1 april 2021 ontvangt u € 50,- korting op uw verblijf. 
  • Boekt u rvia onze website met de kortingscode MIDWEEKSALE2021 en  de korting wordt meteen verrekend. 

* minimaal 1 kamer voor 2 nachten
* via de website reserveren

Boek direct

Missie

Nieuw Leven is een dynamisch familiebedrijf, al drie generaties lang, waarin we willen bijdragen in kwaliteit van leven met oog op de natuur. We onderscheiden ons in kleinschaligheid en persoonlijke aandacht.

Een plek waar onze gasten kunnen genieten van de warme, gastvrije en sfeervolle omgeving. Jong en oud, verschillende generaties, kunnen net zoals wij, van elkaars samen zijn, zorgeloos genieten én een onvergetelijke tijd met elkaar beleven. We hebben goed contact met lokale leveranciers omgeving waarmee we kwaliteit kunnen borgen en waarborgen. We hebben respect  voor de natuur en het milieu en hopen onze gasten hiermee te inspireren.

Visie

We onderscheiden ons door een persoonlijk en vraaggericht verblijf aan te bieden. Een plek waar zowel jongere als oudere gasten, ook met eventuele zorgvragen, zoveel mogelijk ontzorgd kunnen worden.

Door samen op het erf met ons gasten te verblijven creëren we een uitnodigende, hartelijke en laagdrempelige sfeer. De gast kan ieder moment een beroep doen op hun gastheer of gastvrouw. We willen voor gasten een sfeervolle accommodatie aanbieden waarin voor iedereen voldoende privacy is om zich ook terug te kunnen trekken. Ieder zijn eigen plek, maar waar ook ruimte is om in gezelschap bij elkaar te kunnen zijn. Nieuw Leven is een sfeervolle en inspirerende plek waarin toerisme gecombineerd wordt met ontzorgen en duurzaamheid.

 

Motto

Wij willen de mensen voor wie wij werken een onvergetelijke tijd bezorgen waarin we ze daar waar mogelijk is kunnen ontzorgen.

Het is de bedoeling dat men kan genieten van de rust, de ruimte en de natuur. Dit doen we met passie, persoonlijke aandacht en plezier waarin kwaliteit en professionaliteit voorop staat.