Bruiloften

Uw bruiloft of jubileum vieren op het Texelse platteland? Nieuw Leven Texel heeft een groot  terrein midden in de natuur met veel mogelijkheden. Voor een klassieke receptie, sfeervol buitendiner of spetterend bruiloftsfeest bent u bij ons aan het juiste adres. Wij regelen het hele pakket: van bruidstaart tot muziek. Na afloop blijven u en uw gasten overnachten in onze luxe accommodaties.  

Trouwen in de Texelse natuur

Met een schitterende locatie en een team vol kennis, creativiteit en ervaring hebben wij alles in huis om van uw bruiloft de mooiste dag van uw leven te maken. Zowel de ceremonie als het feest kunnen op onze locatie plaatsvinden en na afloop kunnen u en uw gasten (tot 58 personen) blijven overnachten. Natuurlijk vindt uw huwelijksnacht plaats in een luxe suite met bubbels en bloemen.

Nieuw-leven_trouwen.jpg

Het complete pakket

Of het nu gaat om een grote bruiloft of een feest met een andere reden: we helpen u graag bij het organiseren van een feest waar u nog lang aan terug zult denken. Goed om te weten is dat u bij een feest de gehele locatie afhuurt. Hierbij zijn 58 bedden beschikbaar voor uw gasten. We bieden u het complete pakket aan, dit kan afhankelijk van uw wensen het volgende inhouden:

  • Ceremonie: We kunnen een prachtige ceremonieopstelling verzorgen.
  • Receptie: Ook uw receptie kan op onze locatie plaatsvinden. Onze tuin maakt het mogelijk deze ook buiten te geven.
  • Feest: Met onze kennis, kunde en faciliteiten wordt uw feest precies zoals u het voor ogen heeft. Het kan plaatsvinden op een binnen en/of buitenlocatie.
  • Catering: We werken samen met verschillende lokale partijen en stellen zo catering op maat samen.
  • Overnachten: Dit kan in onze luxe accommodaties, tot 58 personen. De volgende ochtend kunt u indien gewenst samen nagenieten aan een verzorgd ontbijt.

Catering op maat

Net als de rest van de dag stellen we ook de catering volledig naar uw wensen samen. Schuif met zijn allen een lange tafels voor een uitgebreide lunch, diner bij kaarslicht in de buitenlucht, ga voor een bourgondische barbecue en proost met de biertjes van de Texelaar Familiebrouwerij.

Partijen waar we regelmatig mee samenwerken zijn onder andere Smakelijk & Meer, De Pelikaan Catering en Pastorie De Waal. Voor een feestelijke bruidstaart kunnen we Taarten op Texel van harte aanbevelen.

Nieuw-leven_catering.jpg

Trouw met 5% korting

Ook buiten het weekend om is onze locatie beschikbaar voor een bruiloft. Wanneer u trouwt op maandag, dinsdag of woensdag en dit volledig naar wens laat verzorgen door Nieuw Leven Texel ontvangt u 5% korting op de totale offerte. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vertel ons uw wensen en ideeën

 *
 *
 *
 *
Ik ben geen robot

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Dan is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, werken wij samen met thuiszorgorganisatie Lekker Tuus en de Omringwinkel. 

Lees meer

Events

Uw bruiloft, feest, jubileum of bedrijfsuitje vieren op het Texelse platteland? Nieuw Leven Texel heeft een groot  terrein midden in de natuur met veel mogelijkheden. Voor een klassieke receptie, sfeervol buitendiner of spetterend (bruilofts)feest bent u bij ons aan het juiste adres. Wij regelen het hele pakket: van bruidstaart tot muziek. 

Lees meer

Over ons

Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen kunnen overnachten. In het voorjaar van 2018 is de groepsaccommodatie geheel nieuwgebouwd, waarbij de focus is gelegd op duurzaamheid, persoonlijke benadering, service, rust, ruimte en natuur.

Lees meer