Bereikbaarheid & route

 

Nieuw Leven Texel is centraal gelegen op het eiland, vlakbij Den Burg. U kunt ons zowel met eigen vervoer als met het openbaarvervoer uitstekend bereiken. 

Overtocht met TESO

De veerboot naar Texel vertrekt vanuit Den Helder. Voor de boot hoeft u niet te reserveren. Wel kunt u digitaal alvast een kaartje kopen, dat versnelt de doorstroom. Actuele informatie over vertrektijden, eventuele wachttijden en tarieven vindt u op de website van Teso. Normaal gesproken vaart er ieder uur een boot, die vanuit Den Helder vertrekt op het halve uur. De overtocht duurt 20 minuten. 

Auto

Vanaf de boot gaat u bij de eerste rotonde van Den Burg rechtsaf (Emmalaan). Rij door tot de volgende rotonde, waar u rechtdoor gaat (Bernhardlaan). De tweede afslag gaat u rechts (Sluyscoog) gevolgd door direct de volgende afslag rechts (Hallerweg). Neem vervolgens de tweede afslag links (Kadijksweg). Op de Kadijksweg neemt u de tweede afslag rechts. Rijd door tot de driesprong en neem de linkerweg: oprit van het landgoed Nieuw Leven. 

Openbaar vervoer

Op Texel is uitstekend openbaar vervoer (Texelhopper) en zijn alle plaatsen inclusief de strandslagen bereikbaar. Nieuw Leven heeft een eigen halte: nr. 85. Reserveer minimaal een uur vooraf via www.texelhopper.nl of telefonisch via 0222 784 000.

Onze accommodaties bekijk

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Dan is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, hebben wij een samenwerkingsverband met thuiszorgorganisatie Omring. 

Lees meer

Extra's

Vakantie betekent ontspannen en genieten. Onze luxe groeps- en familievilla's op het prachtige eiland Texel vormen natuurlijk al de ultieme locatie om dit te bereiken, maar met verschillende extra's proberen wij dit gevoel nog wat te versterken. 

Lees meer

Over ons

Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen kunnen overnachten. In het voorjaar van 2018 is de groepsaccommodatie geheel nieuwgebouwd, waarbij de focus is gelegd op duurzaamheid, persoonlijke benadering, service, rust, ruimte en natuur.

Lees meer