Arrangementen

Wij bieden diverse arrangementen aan in samenwerking met een aantal partners op Texel. Exclusieve en compleet verzorgde trainingen en workshops met zowel zakelijke- als persoonlijke doeleinden. 


Vergaderarrangement Swarte Schaap

Het Swarte Schaap biedt een inspirerende vergaderlocatie op Texel waar u met het hele team kunt vergaderen, leren, experimenteren en nieuwe plannen kunt smeden. Lees meer.

Swarte_Schaap_Training_19©StefanKrofft2017_aangepast.jpg

Bedrijfstraining ‘De Rode Draad’

Teambuilding training ‘De Rode Draad’ helpt teams en organisaties de individuele talenten en kwaliteiten binnen het team beter te leren kennen én te benutten. Lees meer.

Swarte_Schaap_Training_19©StefanKrofft2017_aangepast_1.jpg

Bedrijf in opstelling rond ‘t kampvuur

In deze training gaan teams op zoek naar het systeem binnen het team. Het is een uitermate geschikt middel om zowel de individu als het team beter te laten functioneren en een reorganisatie werkelijk te laten slagen. Lees meer.

Swarte_Schaap_Training_19©StefanKrofft2017_aangepast_3.jpg

Eetbare planten en kruiden van Texel

Een fietstocht leidt jullie langs de mooiste plekjes van Texel, waaronder de Natuur- en Beeldentuin waar jullie een workshop ‘Eetbare planten & kruiden van Texel’ volgen. Lees meer.

Swarte_Schaap_Training_19©StefanKrofft2017_aangepast_5.jpg
 

Elements Yoga

In de volledig verzorgde Yoga & Meditatie retraite gaan we terug naar de essentie van het leven. Het helpt je loskomen van bestaande (denk)patronen en overtuigingen. Lees meer.

Swarte_Schaap_Training_19©StefanKrofft2017_aangepast_2.jpg

 

Daarnaast kunnen we diverse leuke arrangementen voor u samen te stellen. 

Heeft u speciale wensen of kunnen wij helpen bij het verder organiseren van uw vakantie? Laat het ons gerust weten!

Vul onderstaand contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

Vertel ons uw wensen en ideeën

* Verplichte velden
Neem contact op bekijk
Onze accommodaties bekijk

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Dan is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, hebben wij een samenwerkingsverband met thuiszorgorganisatie Omring. 

Lees meer

Extra's

Vakantie betekent ontspannen en genieten. Onze luxe groeps- en familievilla's op het prachtige eiland Texel vormen natuurlijk al de ultieme locatie om dit te bereiken, maar met verschillende extra's proberen wij dit gevoel nog wat te versterken. 

Lees meer

Over ons

Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen kunnen overnachten. In het voorjaar van 2018 is de groepsaccommodatie geheel nieuwgebouwd, waarbij de focus is gelegd op duurzaamheid, persoonlijke benadering, service, rust, ruimte en natuur.

Lees meer