Zorg op maat

 

Zorgeloos op vakantie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als u extra zorg of begeleiding nodig heeft, komt hier wat meer bij kijken. Heeft u specifieke wensen of voorzieningen nodig voor een onbezorgd verblijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Nieuw Leven Texel heeft een uitstekend aanbod van professionele zorg en alles wat komt kijken bij zorg en dienstverlening op uw vakantieadres, zodat ook u eens van een onbezorgde vakantie kunt genieten. 

Samenwerkingsverband

We hebben een samenwerkingsverband met thuiszorgorganisatie Omring. Zo kunt u rekenen op de zorg en hulpmiddelen die u thuis gewend bent. Benieuwd welke zorg Omring precies kan bieden? 

Ga naar de website van Omring

Onze accommodaties bekijk

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Dan is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, hebben wij een samenwerkingsverband met thuiszorgorganisatie Omring. 

Lees meer

Extra's

Vakantie betekent ontspannen en genieten. Onze luxe groeps- en familievilla's op het prachtige eiland Texel vormen natuurlijk al de ultieme locatie om dit te bereiken, maar met verschillende extra's proberen wij dit gevoel nog wat te versterken. 

Lees meer

Over ons

Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen kunnen overnachten. In het voorjaar van 2018 is de groepsaccommodatie geheel nieuwgebouwd, waarbij de focus is gelegd op duurzaamheid, persoonlijke benadering, service, rust, ruimte en natuur.

Lees meer