Luchtwegaandoeningen

Nieuw Leven Texel biedt familievilla’s die speciaal geschikt zijn voor mensen met luchtwegaandoeningen, zoals astma en COPD. 

De groepsaccommodaties zijn voorzien van gladde vloerbedekkingen, zoals giet– en tegelvloeren. Bij de keuze van het materiaal voor gordijnen en meubels zijn de richtlijnen van het Longfonds leidend geweest.  Er wordt uiteraard niet gerookt in de accommodaties en huisdieren zijn niet toegestaan.

Schone lucht

Wist u dat de lucht op Texel één van de schoonste van heel Nederland is? Het eiland vormt dus een uitstekende omgeving voor mensen met luchtwegaandoeningen. Geniet van een onbezorgd verblijf, midden in de natuur en met frisse lucht. 

Onze schoonmakers volgen speciale instructies bij het schoonmaken van de villa. Zo wordt vakantie toch vanzelfsprekend!

Onze accommodaties bekijk

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Dan is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, hebben wij een samenwerkingsverband met thuiszorgorganisatie Omring. 

Lees meer

Extra's

Vakantie betekent ontspannen en genieten. Onze luxe groeps- en familievilla's op het prachtige eiland Texel vormen natuurlijk al de ultieme locatie om dit te bereiken, maar met verschillende extra's proberen wij dit gevoel nog wat te versterken. 

Lees meer

Over ons

Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen kunnen overnachten. In het voorjaar van 2018 is de groepsaccommodatie geheel nieuwgebouwd, waarbij de focus is gelegd op duurzaamheid, persoonlijke benadering, service, rust, ruimte en natuur.

Lees meer