Dialyse op Texel

Voor dialysepatiënten is een vakantie niet altijd eenvoudig, maar gelukkig wel mogelijk. Op Texel is een speciaal vakantie-dialysecentrum. Hierdoor heeft u de kans om op Nieuw Leven Texel even lekker bij te komen.

Het Medisch Centrum Alkmaar (MCA) geeft dialysepatiënten de kans om op Texel bij te komen. Voor dialysepatiënten is er in Oosterend een vakantiedialysecentrum opgezet. In dit dialysecentrum wordt gebruik gemaakt van Fresenius Medical Care apparatuur.

Begeleiding

De begeleiding van uw dialysebehandeling gebeurt door dialyseverpleegkundigen uit het MCA. De medische eindverantwoordelijkheid ligt bij de nefrologen uit dit ziekenhuis. Tijdens de behandelingen zijn de nefrologen bereikbaar.

Het centrum richt zich op hemodialysebehandeling voor patiënten wonend op Texel en dialysepatiënten die hier graag hun vakantie doorbrengen. Het MCA biedt ook de mogelijkheid om een ondersteunende functie te vervullen voor peritoneale dialysepatiënten. 

Het centrum is het hele jaar geopend (hoogseizoen 6 dagen p.w., laagseizoen 3 dagen p.w.) en is voorzien van de modernste voorzieningen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de dialyseafdeling van het MCA via tel. 072- 548 28 55 of kijkt u op de website van het MCA. 

Locatie dialysecentrum Texel
t Hof 20
1794 AZ Oosterend 

Onze accommodaties bekijk

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Dan is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, hebben wij een samenwerkingsverband met thuiszorgorganisatie Omring. 

Lees meer

Extra's

Vakantie betekent ontspannen en genieten. Onze luxe groeps- en familievilla's op het prachtige eiland Texel vormen natuurlijk al de ultieme locatie om dit te bereiken, maar met verschillende extra's proberen wij dit gevoel nog wat te versterken. 

Lees meer

Over ons

Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen kunnen overnachten. In het voorjaar van 2018 is de groepsaccommodatie geheel nieuwgebouwd, waarbij de focus is gelegd op duurzaamheid, persoonlijke benadering, service, rust, ruimte en natuur.

Lees meer