Bedrijfsuitjes

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een inspirerende en duurzame locatie voor een bedrijfsuitje? Gewoon om uw team te belonen voor het harde werken? Of voor een training? Een midweek 'off the radar' om te vergaderen? Bij ons bent u aan het goede adres.

Als u voor ons kiest voor uw zakelijke verblijf, dan kunt u standaard gebruik maken van onze flipover en beamer. Tevens is er voldoende koffie en thee in de keuken aanwezig voor de hele groep.

Bedrijfsuitje op maat

Onze groepsaccommodatie biedt alles wat uw groep nodig heeft qua luxe en comfort. Maar ook wat daginvulling betreft ontzorgen we u graag. Een greep uit de mogelijkheden vindt u hieronder. Op basis van uw wensen maken we graag een offerte op maat.

Vergaderen

Onze accommodatie is erg geschikt om te vergaderen. Zo kan er incl. vergaderarrangement vergaderd worden in de huiskamer of gezamenlijke ruimte. Tevens is het mogelijk een paar kilometer verderop te vergaderen bij de verbouwde boerenschuur 't Swarte sschaap.

Activiteiten

We kunnen een compleet programma naar wens opzetten met unieke bedrijfsuitjes, activiteiten, workshops en teambuilding op Texel. Natuurlijk is ook de verzorging van vervoer, ontbijt, lunch en diner mogelijk. Benieuwd naar de exacte mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. 

Vertel ons uw wensen en ideeën

* Verplichte velden

Vergaderarrangement Swarte Schaap

Het Swarte Schaap biedt een inspirerende vergaderlocatie op Texel waar u met het hele team kunt vergaderen, leren, experimenteren en nieuwe plannen kunt smeden. Lees meer.

Swarte_Schaap_Training_19©StefanKrofft2017_aangepast.jpg

 

Bedrijfstraining ‘De Rode Draad’

Teambuilding training ‘De Rode Draad’ helpt teams en organisaties de individuele talenten en kwaliteiten binnen het team beter te leren kennen én te benutten. Lees meer.

Swarte_Schaap_Training_19©StefanKrofft2017_aangepast_3.jpg

 

Bedrijf in opstelling rond ‘t kampvuur

In deze training gaan teams op zoek naar het systeem binnen het team. Het is een uitermate geschikt middel om zowel de individu als het team beter te laten functioneren en een reorganisatie werkelijk te laten slagen. Lees meer.

Swarte_Schaap_Training_19©StefanKrofft2017_aangepast_1.jpg

 

Eetbare planten en kruiden van Texel

Een fietstocht leidt jullie langs de mooiste plekjes van Texel, waaronder de Natuur- en Beeldentuin waar jullie een workshop ‘Eetbare planten & kruiden van Texel’ volgen. Lees meer.

Swarte_Schaap_Training_19©StefanKrofft2017_aangepast_5.jpg
 

Wandelen & Yoga

In maart niet skiën dit jaar, wat jammer! Of toch niet? Dit jaar is alles anders, dus ook je skivakantie. Trouwens, in Coronatijd is skiën minder hip dan wandelen en yoga! Daarom nemen we je graag mee, om helemaal op te laden en te genieten van fijne yogalessen, onthaastwandelingen en uiteraard de bijzondere breinfitness. We nemen een kok mee, die gespecialiseerd is in gezonde voeding en ongelooflijk lekker kan koken. En dit is nog maar een tipje van de sluier...Lees meer.

Swarte_Schaap_Training_19©StefanKrofft2017_aangepast_2.jpg

Neem contact op bekijk

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Dan is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, werken wij samen met thuiszorgorganisatie Lekker Tuus en de Omringwinkel. 

Lees meer

Zakelijke Arrangementen

Een Teambuildinguitje? Coaching voor uw medewerkers? Vergaderen met het team zonder afleiding van de werkvloer om u heen? Het kan bij ons! Wij helpen uw bedrijfsuitje tot in de puntjes te verzorgen. Ook voor zakelijke uitjes zit u bij ons goed.

Lees meer

Over ons

Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen kunnen overnachten. In het voorjaar van 2018 is de groepsaccommodatie geheel nieuwgebouwd, waarbij de focus is gelegd op duurzaamheid, persoonlijke benadering, service, rust, ruimte en natuur.

Lees meer