Zakelijke arrangementen

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een inspirerende en duurzame locatie voor een bedrijfsuitje? Gewoon om uw team te belonen voor het harde werken? Of voor een training? Een midweek 'off the radar' om te vergaderen? Bij ons bent u aan het goede adres.

Als u voor ons kiest voor uw zakelijke verblijf, dan kunt u standaard gebruik maken van onze flipover en beamer. Tevens is er voldoende koffie en thee in de keuken aanwezig voor de hele groep.

Bedrijfsuitje op maat

Onze groepsaccommodatie biedt alles wat uw groep nodig heeft qua luxe en comfort. Maar ook wat daginvulling betreft ontzorgen we u graag. Een greep uit de mogelijkheden vindt u hieronder. Op basis van uw wensen maken we graag een offerte op maat.

Vergaderen

Onze accommodatie is erg geschikt om te vergaderen. We hebben een bijzondere vergaderlocatie ‘t Swarte schaap’. Dit is een verbouwde boerenschuur met eindeloos uitzicht over het Texelse land. Deze exclusieve plek is voorzien van een gezellige vuurplaats en binnen een mooie houtkachel.

Activiteiten

We kunnen een compleet programma naar wens opzetten met unieke bedrijfsuitjes, activiteiten, workshops en teambuilding op Texel.

Natuurlijk is ook de verzorging van vervoer, ontbijt, lunch en diner mogelijk. 

Vergaderarrangement Swarte Schaap

Het Swarte Schaap biedt een inspirerende vergaderlocatie op Texel waar u met het hele team kunt vergaderen, leren, experimenteren en nieuwe plannen kunt smeden. Lees meer.

Swarte_Schaap_Training_19©StefanKrofft2017_aangepast.jpg

 

Bedrijfstraining ‘De Rode Draad’

Teambuilding training ‘De Rode Draad’ helpt teams en organisaties de individuele talenten en kwaliteiten binnen het team beter te leren kennen én te benutten. Lees meer.

Swarte_Schaap_Training_19©StefanKrofft2017_aangepast_3.jpg

 

Bedrijf in opstelling rond ‘t kampvuur

In deze training gaan teams op zoek naar het systeem binnen het team. Het is een uitermate geschikt middel om zowel de individu als het team beter te laten functioneren en een reorganisatie werkelijk te laten slagen. Lees meer.

Swarte_Schaap_Training_19©StefanKrofft2017_aangepast_1.jpg

 

Eetbare planten en kruiden van Texel

Een fietstocht leidt jullie langs de mooiste plekjes van Texel, waaronder de Natuur- en Beeldentuin waar jullie een workshop ‘Eetbare planten & kruiden van Texel’ volgen. Lees meer.

Swarte_Schaap_Training_19©StefanKrofft2017_aangepast_5.jpg
 

Elements Yoga

In de volledig verzorgde Yoga & Meditatie retraite gaan we terug naar de essentie van het leven. Het helpt je loskomen van bestaande (denk)patronen en overtuigingen. Lees meer.

Swarte_Schaap_Training_19©StefanKrofft2017_aangepast_2.jpg

 

Overige programma's

Voorbeelden van diverse programma’s die voor u georganiseerd kunnen worden:

Alles Helder Swart
APK dag
Basis Team Talent Training
Bushcraft Texel
Gave zaken doen
In ontwikkeling op Texel
In vertrouwen op Texel
Leiders in ’t wild
Levensloop op Texel
Off site training
Vrouwenweekend op Texel
Kookworkshops
Brainstormsesies

Daarnaast kunnen we diverse andere leuke maatwerk arrangementen voor u samenstellen.

Heeft u speciale wensen of kunnen wij helpen bij het verder organiseren van uw vakantie? Laat het ons gerust weten!

Vul onderstaand contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

Vertel ons uw wensen en ideeën

* Verplichte velden
Neem contact op bekijk
Onze accommodaties bekijk

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Dan is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, werken wij samen met thuiszorgorganisatie Lekker Tuus en de Omringwinkel. 

Lees meer

Zakelijke Arrangementen

Een Teambuildinguitje? Coaching voor uw medewerkers? Vergaderen met het team zonder afleiding van de werkvloer om u heen? Het kan bij ons! Wij helpen uw bedrijfsuitje tot in de puntjes te verzorgen. Ook voor zakelijke uitjes zit u bij ons goed.

Lees meer

Over ons

Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen kunnen overnachten. In het voorjaar van 2018 is de groepsaccommodatie geheel nieuwgebouwd, waarbij de focus is gelegd op duurzaamheid, persoonlijke benadering, service, rust, ruimte en natuur.

Lees meer