Accommodatie tot 52 personen

Bent u op zoek naar een zakelijke accommodatie voor een grote groep tot 52 personen? Ook dit is mogelijk. Deze luxe aaneengeschakelde villa is gelegen op een mooi terrein met adembenemend uitzicht over het Texelse landschap. Geniet onder andere van een landelijke leefkeuken, een royale woonkamer met gezellige openhaard/houtkachel en een diepe tuin.

Vertel ons uw wensen en ideeën

Interesse? Neem contact op via onderstaand contactformulier, dan bespreken we graag de mogelijkheden.

* Verplichte velden
Neem contact op bekijk
Onze accommodaties bekijk

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Dan is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, werken wij samen met thuiszorgorganisatie Lekker Tuus en de Omringwinkel. 

Lees meer

Zakelijke Arrangementen

Een Teambuildinguitje? Coaching voor uw medewerkers? Vergaderen met het team zonder afleiding van de werkvloer om u heen? Het kan bij ons! Wij helpen uw bedrijfsuitje tot in de puntjes te verzorgen. Ook voor zakelijke uitjes zit u bij ons goed.

Lees meer

Over ons

Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen kunnen overnachten. In het voorjaar van 2018 is de groepsaccommodatie geheel nieuwgebouwd, waarbij de focus is gelegd op duurzaamheid, persoonlijke benadering, service, rust, ruimte en natuur.

Lees meer