Winter korting

Ook in de winter is Texel mooi, wij willen u uitnodigen te genieten van al het moois wat Texel te bieden heeft. 

Ontvang bij een verblijf van minimaal 2 nachten op zondag, maandag, dinsdag, woensdag of donderdag €30,00 korting!

Verblijft u in de periode tussen 31 oktober en 1 maart dan ontvangt u €30,00 korting op uw verblijf. 

Boekt u via onze website dan kunt u de kortingscode WINTER2021 invullen en ontvangt u direct de korting over het gehele bedrag. 

* minimaal 1 kamer voor 2 nachten
* ook boekbaar voor groepen, neem dan contact met ons op.


De bladeren vallen van de bomen, er is inmiddels genoeg regen naar beneden gekomen. De herfst heeft al flink van zich laten zien. Voor velen wellicht een teken van grauwe dagen en liever warm bij de kachel zitten. Maar juist in deze maanden is Texel prachtig om te zien. De kleurrijke bossen waar een rijkdom aan paddestoelen en mossen te zien zijn, de herfststormen die vanaf de strandpaviljoens schitterende uitzichten geeft over de wilde golven, en wat de denken van de dorpjes die reeds in sfeerverlichting gehuld zijn. 
 
Winter korting bekijk

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Dan is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, werken wij samen met thuiszorgorganisatie Lekker Tuus en de Omringwinkel. 

Lees meer

Zakelijke Arrangementen

Een Teambuildinguitje? Coaching voor uw medewerkers? Vergaderen met het team zonder afleiding van de werkvloer om u heen? Het kan bij ons! Wij helpen uw bedrijfsuitje tot in de puntjes te verzorgen. Ook voor zakelijke uitjes zit u bij ons goed.

Lees meer

Over ons

Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen kunnen overnachten. In het voorjaar van 2018 is de groepsaccommodatie geheel nieuwgebouwd, waarbij de focus is gelegd op duurzaamheid, persoonlijke benadering, service, rust, ruimte en natuur.

Lees meer