Winterkriebels korting

Gerard Cox zong het ooit al: 't is weer voorbij die mooie zomer.

De bladeren vallen van de bomen, er is inmiddels genoeg regen naar beneden gekomen. De herfst heeft al flink van zich laten zien. Voor velen wellicht een teken van grauwe dagen en liever warm bij de kachel zitten. Maar juist in deze maanden is Texel prachtig om te zien. De kleurrijke bossen waar een rijkdom aan paddestoelen en mossen te zien zijn, de herfststormen die vanaf de strandpaviljoens schitterende uitzichten geeft over de wilde golven, en wat de denken van de dorpjes die reeds in sfeerverlichting gehuld zijn. Ja echt, Texel is op z'n mooist!

En juist in die mooiste tijd van het jaar, willen wij u uitnodigen om met een flinke korting te komen genieten van al dat moois.

Boekt u nu voor een heerlijke doordeweekse break in de maanden oktober tot en met februari? Dan krijgt u nu 20% korting op uw verblijf. Voorwaarde is wel dat u op maandag, dinsdag of woensdag aankomt en minimaal 2 nachten blijft*. 

Het enige wat u moet doen, is nu direct boeken via deze website, en de kortingscode WINTERKRIEBELS invullen. Uw korting wordt dan direct verwerkt.

Tot snel bij Nieuw Leven Texel!

 

 

 

 

*Deze korting geldt alleen bij verhuur per kamer.
Helaas kunnen wij deze korting niet aanbieden bij verhuur van een hele villa.

Direct boeken bekijk

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Dan is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, werken wij samen met thuiszorgorganisatie Lekker Tuus en de Omringwinkel. 

Lees meer

Zakelijke Arrangementen

Een Teambuildinguitje? Coaching voor uw medewerkers? Vergaderen met het team zonder afleiding van de werkvloer om u heen? Het kan bij ons! Wij helpen uw bedrijfsuitje tot in de puntjes te verzorgen. Ook voor zakelijke uitjes zit u bij ons goed.

Lees meer

Over ons

Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen kunnen overnachten. In het voorjaar van 2018 is de groepsaccommodatie geheel nieuwgebouwd, waarbij de focus is gelegd op duurzaamheid, persoonlijke benadering, service, rust, ruimte en natuur.

Lees meer