Onze accommodaties

Nieuw Leven Texel staat natuurlijk al van oudsher bekend als Groepsaccommodatie. Het was vroeger uiteraard heel onhandig om de stapelbedden los te verhuren als zijnde aparte kamers. 
Dat is nu geheel anders. Alle kamers zijn voorzien van luxe badkamers met Wellnessdouche, toilet en ruime wastafel. Sommige kamers zijn zelfs voorzien van grote privésauna en whirlpool. 

Dit maakt ons naast de meest duurzame locatie van Europa, ook nog eens multifunctioneel inzetbaar! Hebben wij geen groepen, dan kunnen wij de kamers los verhuren. Dit maakt ons flexibel! Komt u bijvoorbeeld met een groep van 16 personen, dan kunnen wij u een 12 persoons villa aanbieden, en daarnaast nog 2 losse 2 persoonskamers. Dit uiteraard wel als hier de beschikbaarheid voor is.

En wilt u alleen of met uw partner komen genieten van de rust en natuur? Dan bent u ook van harte welkom! Boek er dan gelijk een heerlijk luxe ontbijt bij, dan begint u elke dag weer goed!

Onze hotelkamers bekijk
Onze groepsaccommodaties bekijk

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Dan is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, werken wij samen met thuiszorgorganisatie Lekker Tuus en de Omringwinkel. 

Lees meer

Zakelijke Arrangementen

Een Teambuildinguitje? Coaching voor uw medewerkers? Vergaderen met het team zonder afleiding van de werkvloer om u heen? Het kan bij ons! Wij helpen uw bedrijfsuitje tot in de puntjes te verzorgen. Ook voor zakelijke uitjes zit u bij ons goed.

Lees meer

Over ons

Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen kunnen overnachten. In het voorjaar van 2018 is de groepsaccommodatie geheel nieuwgebouwd, waarbij de focus is gelegd op duurzaamheid, persoonlijke benadering, service, rust, ruimte en natuur.

Lees meer