Op en rond het terrein

 

Nieuw Leven beschikt over een groot, eigen terrein in een landelijke omgeving. Het terrein wordt omringd door natuur en biedt verschillende mogelijkheden. 

Naast een ruime, eigen tuin kunt u natuurlijk ook gebruikmaken van de overige faciliteiten op het terrein. Huurt u de accommodatie voor 36 personen? Dan heeft u het complete terrein voor uzelf. 

Faciliteiten op het terrein

  • Een ecologische zwemvijver met een ruim zwemgedeelte, bereikbaar via een fraaie hardhouten steiger met zwemtrap.
  • Een heerlijke wandeltuin (+/- 1 hectare), aansluitend op de prachtige wandelroute 'De Hal'
  • Het terrein is volledig ingericht op- en geschikt voor mensen die rolstoelgebonden zijn.

Speeltoestellen voor kinderen

  • Een grote trampoline
  • Twee schommels
Bekijk onze extra's bekijk
Onze accommodaties bekijk

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Dan is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, hebben wij een samenwerkingsverband met thuiszorgorganisatie Omring. 

Lees meer

Extra's

Vakantie betekent ontspannen en genieten. Onze luxe groeps- en familievilla's op het prachtige eiland Texel vormen natuurlijk al de ultieme locatie om dit te bereiken, maar met verschillende extra's proberen wij dit gevoel nog wat te versterken. 

Lees meer

Over ons

Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen kunnen overnachten. In het voorjaar van 2018 is de groepsaccommodatie geheel nieuwgebouwd, waarbij de focus is gelegd op duurzaamheid, persoonlijke benadering, service, rust, ruimte en natuur.

Lees meer