Maatregelen COVID-19

Er gebeurt en verandert zeer veel in ons land en zo worden adviezen/maatregelen van het RIVM van dag tot dag aangepast. Wij blijven deze adviezen dan ook nauwlettend volgen en daar waar nodig passen we onze maatregelen hierop aan. We hebben onze hygiëne formule die volledig aansluit op de geldende RIVM maatregelen, waarmee we zorg dragen voor een veilige en hygiënische omgeving. Zo is onze locatie én service inmiddels ingericht op de 1,5 meter en hygiëne norm.

Onze uitgangspunten en beloftes

1. Afstand
Het hotel en onze persoonlijke service zijn ingericht op de 1,5 meter, de sociale afstandsnorm. Op sommige plekken hebben we daardoor aanvullende maatregelen genomen, zodat al onze faciliteiten geopend kunnen blijven.

  • Overal is het zitmeubilair anderhalve meter uit elkaar geplaatst.
  • Op de eettafels geven onze bloemen en planten aan waar je kunt gaan zitten om anderhalve meter afstand van een ander te bewaren.
  • In de hal, op de trap en in de keuken hanteren we één persoon / gezelschap en anders even wachten.

2. Rechts
Er geldt 'Altijd rechts is always right'. Door altijd rechts te lopen houden we rekening met 1,5 m afstand.

3. Routing
De routing aangepast, zodat we zoveel mogelijk voorkomen dat gasten elkaar kruisen. Iedere gast gebruikt een vaste ingang met eigen sleutel​​​​​​​.

4. Contact
De hele dag door maken we alle contactpunten schoon. Tevens adviseren we gasten gebruik te maken van tissues bij het openen van deuren en het aanraken van displays en stellen we desinfecterende handzeep in de keuken en desinfecterende handgel in de hal beschikbaar.

5. Ontbijt
We hebben aanpassingen gedaan ten opzichte van het ontbijt, zodat onze gasten hier op een veilige manier van  kunnen genieten.

6. Communicatie
We communiceren, adviseren en inspireren pro-actief, zowel in het hotel (contactloos) als online op onze website en via social media.

7. Controle
We houden alles nauwlettend in de gaten, adviseren medewerkers en gasten en doet een beroep op ieders solidariteit om samen zorg te dragen voor een fijne, hygiënische omgeving.

Aantal kamers en beschikbaar sanitair

Er zijn 18 slaapkamers. Deze hebben allemaal eigen sanitair en drie separate gezamenlijke ruimtes. Dit maakt verblijf mogelijk:

  • Tot en met 18 personen: met allen een eigen kamer
  • 18 of meer personen: met wat passen en meten en is zeker mogelijk wanneer u met uw partner en gezin op één of meerdere kamers verblijft. Daarnaast is het ook mogelijk een aantal gasten mee te nemen. Mits uw gasten zich aan de richtlijnen van het RIVM houden.

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Dan is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, werken wij samen met thuiszorgorganisatie Lekker Tuus en de Omringwinkel. 

Lees meer

Zakelijke arrangementen

Een Teambuildinguitje? Coaching voor uw medewerkers? Vergaderen met het team zonder afleiding van de werkvloer om u heen? Het kan bij ons! Wij helpen uw bedrijfsuitje tot in de puntjes te verzorgen. Ook voor zakelijke uitjes zit u bij ons goed.

Lees meer

Over ons

Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen kunnen overnachten. In het voorjaar van 2018 is de groepsaccommodatie geheel nieuwgebouwd, waarbij de focus is gelegd op duurzaamheid, persoonlijke benadering, service, rust, ruimte en natuur.

Lees meer