Extra's

 

Wij willen er alles aan doen om uw vakantie op Texel onvergetelijk te maken en zorgeloos laten verlopen. Daarom bieden wij diverse extra's aan. Wilt u gebruikmaken van een of meer van deze extra's? Neem contact met ons op. 

Fietsverhuur

Diverse soorten (elektrische) fietsen, mountainbikes, kinderfietsen en -zitjes, familiefietsen, duo fietsen, fietshelmen, skelters, bolderkarren. We hebben standaard een assortiment staan, maar overige fietsen zijn op aanvraag snel leverbaar.

Uitgebreid luxe ontbijt

De ochtend goed beginnen met een stevig ontbijt? Daar helpen wij u graag bij. Wij staan voor rust en ontzorgen, dus geen buffet, maar persoonlijke service aan tafel. U heeft de keuze uit een brede variatie aan broodjes en beleg. En uiteraard doen wij onze uiterste best om zoveel mogelijk producten van eigen land te gebruiken, denk hierbij aan de eitjes van onze geliefde kippen.

Laadstation voor elektrische auto’s

Op de parkeerplaatsen zijn diverse laadstations om uw elektronische auto op te laden.

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Tijdens uw verblijf op Nieuw Leven kan thuiszorgorganisatie Lekker Tuus u de zorg bieden die u thuis gewend bent, op basis van persoonlijke verzorging en verpleging. U kunt bij de thuiszorgwinkel van Omring terecht voor het huren van hulpmiddelen. U kunt dan genieten van een ontzorgd verblijf. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u begeleiden en zorgen dat de zaken op tijd geregeld zijn. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze pagina voor een Zorgvakantie.

Oppas en begeleiding

Voor andere vormen voor zorg zoals begeleiding of oppas kunnen we veel voor u in samenwerking met diverse professionals op het eiland voor u betekenen. We hebben bijvoorbeeld een vaste huisnanny die ervoor kan zorgen dat de volwassenen een gezellige avond kunnen beleven en de kinderen in de villa worden vermaakt. Ook verpleegkundige hulp kunt u desgewenst reserveren. Uiteraard zijn alle medewerkers gediplomeerd voor de betreffende functie.  

Groene uitjes en duurzame activiteiten

Bent u op zoek naar groene uitjes en duurzame activiteiten op Texel? U wilt een evenement organiseren, maar u wilt ook graag met dat evenement iets betekenen voor de samenleving? Dan bent u bij Texeltrips aan het juiste adres! Zij bieden diverse leuke, duurzame en uitdagende bedrijfsuitjes op Texel aan. Maarschappelijk verantwoorde uitjes in of nabij de natuur met respect voor het mileu: dat is Texeltrips. Ontdek hun aanbod!

Kindvriendelijke accommodaties

De villa’s op het landgoed beschikken over kindveilige stopcontacten en een traphekje. Het traphekje in de villa is ontworpen voor kinderen tot drie jaar en voldoet aan de Europese standaard norm EN 1930. Daarnaast hebben wij kinderbedjes, kinderstoeltjes, verschoonkussens, babybadjes en kinderservies in huis. Vraag naar de mogelijkheden.

Huisfotograaf

Lekker met elkaar erop uit, zorgt vaak voor prachtige momenten die u graag had willen vastleggen. We hebben een vaste huisfotograaf die u per dagdeel kunt inhuren.

Koken

De villa´s hebben een sfeervolle ruime huiskamer en leefkeuken. in combinatie met het samen zijn is uiteten gaan niet nodig. We hebben een huiskok die u kunt reserveren en in overleg de gewenste maaltijden voor u kunt bereiden.

Bakker

We hebben goede contacten met de beste bakker van Texel. Op bestelling worden er s ’ochtends verse broodjes bij u bezorgd.

Huisdieren

Onze accommodaties zijn huisdier vrij. Ook op het landgoed zijn huisdieren niet toegestaan. (uiteraard uitgezonderd als zodanig aangemelde hulphonden). Mocht u moeite hebben uw huisdier thuis achter te laten dan hebben we een goede samenwerking met een dierenpension, waar uw huisdier ook kan genieten van de vakantie en u uw huisdier op ieder gewenst moment uit het pension kan ophalen voor bijvoorbeeld een strandwandeling.

 

Wensen

Heeft u specifieke wensen? Schroom niet en maak deze bespreekbaar met uw gastheer. We kunnen gehele arrangementen met de sight seeings van Texel tijdens het verblijf voor uw arrangeren. We kunnen o.a. meedenken in bedrijfsuitjes, bruiloften of andere bijeenkomsten. 

Meer informatie over onze extra's en mogelijkheden? 


Neem contact met ons op

Praktische informatie bekijk
Onze accommodaties bekijk

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Dan is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, werken wij samen met thuiszorgorganisatie Lekker Tuus en de Omringwinkel. 

Lees meer

Zakelijke Arrangementen

Een Teambuildinguitje? Coaching voor uw medewerkers? Vergaderen met het team zonder afleiding van de werkvloer om u heen? Het kan bij ons! Wij helpen uw bedrijfsuitje tot in de puntjes te verzorgen. Ook voor zakelijke uitjes zit u bij ons goed.

Lees meer

Over ons

Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen kunnen overnachten. In het voorjaar van 2018 is de groepsaccommodatie geheel nieuwgebouwd, waarbij de focus is gelegd op duurzaamheid, persoonlijke benadering, service, rust, ruimte en natuur.

Lees meer