Bedrijfsuitje Texel

Vergaderen en overnachten

 

Bent u op voor uw bedrijf op zoek naar een inspirerende en duurzame plek?

Onze locatie is geschikt om exclusief af te huren

18 luxe kamers met ieder eigen sanitair

Gratis WiFi

Sauna’s, whirlpools en zwemvijver aanwezig

 

 

We kunnen voor uw bedrijf een compleet verblijf organiseren zoals het vervoer, ontbijt, lunch en diners naar wens voor u kunnen verzorgen.  Wilt u een compleet programma naar wens dan kunnen wij deze ook verzorgen met unieke bedrijfsuitjes, activiteiten, workshops en teambuilding op Texel.​​​​​​​

 

Inmiddels ontdekken steeds meer bedrijven de flexibele mogelijkheden die wij te bieden hebben.

​​​​​​​​​​​​​​We maken op basis van uw wensen een offerte op maat.

 

 

We hebben een bijzondere vergaderlocatie “t Swarte schaap”, een verbouwde boerenschuur met eindeloos uitzicht over het Texelse land. Deze vergaderlocatie is afzonderlijk van uw slaapaccommodatie te huren.

Deze exclusieve plek is met een vuurplaats en binnen een mooie houtkachel.

 

IMG_8990.JPG

 

Voorbeelden van diverse programma’s die voor u georganiseerd kunnen worden:

Alles Helder Swart

APK dag

Basis Team Talent Training

Bushcraft Texel

Gave zaken doen

In ontwikkeling op Texel

In vertrouwen op Texel

Leiders in ’t wild

Levensloop op Texel

Off site training

Rode draad

Vrouwenweekend op Texel

Kookworkshops

Brainstormsesies

Swarte_Schaap_Training_19©StefanKrofft2017_aangepast_3.jpg

Prijzen & beschikbaarheid bekijk
Onze accommodaties bekijk

Missie

Nieuw Leven is een dynamisch familiebedrijf, al drie generaties lang, waarin we willen bijdragen in kwaliteit van leven met oog op de natuur. We onderscheiden ons in kleinschaligheid en persoonlijke aandacht.

Een plek waar onze gasten kunnen genieten van de warme, gastvrije en sfeervolle omgeving. Jong en oud, verschillende generaties, kunnen net zoals wij, van elkaars samen zijn, zorgeloos genieten én een onvergetelijke tijd met elkaar beleven. We hebben goed contact met lokale leveranciers omgeving waarmee we kwaliteit kunnen borgen en waarborgen. We hebben respect  voor de natuur en het milieu en hopen onze gasten hiermee te inspireren.

Visie

We onderscheiden ons door een persoonlijk en vraaggericht verblijf aan te bieden. Een plek waar zowel jongere als oudere gasten, ook met eventuele zorgvragen, zoveel mogelijk ontzorgd kunnen worden.

Door samen op het erf met ons gasten te verblijven creëren we een uitnodigende, hartelijke en laagdrempelige sfeer. De gast kan ieder moment een beroep doen op hun gastheer of gastvrouw. We willen voor gasten een sfeervolle accommodatie aanbieden waarin voor iedereen voldoende privacy is om zich ook terug te kunnen trekken. Ieder zijn eigen plek, maar waar ook ruimte is om in gezelschap bij elkaar te kunnen zijn. Nieuw Leven is een sfeervolle en inspirerende plek waarin toerisme gecombineerd wordt met ontzorgen en duurzaamheid.

 

Motto

Wij willen de mensen voor wie wij werken een onvergetelijke tijd bezorgen waarin we ze daar waar mogelijk is kunnen ontzorgen.

Het is de bedoeling dat men kan genieten van de rust, de ruimte en de natuur. Dit doen we met passie, persoonlijke aandacht en plezier waarin kwaliteit en professionaliteit voorop staat.