Winter Arrangement voor Zakelijke groepen

Een paar dagen weg van kantoor om op een unieke locatie de plannen voor 2020 strak te trekken? Of een paar dagen teambuilding met alle mogelijkheden tot inspanning en ontspanning op 1 van de weinige plekken in Nederland waar je de sterren zonder lichtvervuiling kan zien?
 
Huur dan nu onze groepsvilla's van 12, 24 of 36 personen tijdens de wintermaanden tegen zeer scherpe tarieven. Zo krijgt u nu 10% korting op uw verblijf!
 
En boekt u vóór 30 december? Dan kunnen wij u nog dit jaar factureren! Dit is niet alleen handig voor uw huidige budgetten, maar dit kan ook belastingtechnisch voor sommige bedrijven voordeel opleveren!
Dit geldt uiteraard ook indien uw verblijf pas in 2020 is!
 
Daarnaast kunnen wij u uitstekend helpen met de verdere aankleding van uw uitje. Denk hierbij aan (teambuilding) activiteiten, trainingen, geheel verzorgde maaltijden et cetera.
 

Wilt u meer weten of wilt u direct boeken? Neem dan direct contact met ons op via 0222 - 365 977 of stuur ons een email via info@nieuwleventexel.nl.

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Dan is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, werken wij samen met thuiszorgorganisatie Lekker Tuus en de Omringwinkel. 

Lees meer

Zakelijke Arrangementen

Een Teambuildinguitje? Coaching voor uw medewerkers? Vergaderen met het team zonder afleiding van de werkvloer om u heen? Het kan bij ons! Wij helpen uw bedrijfsuitje tot in de puntjes te verzorgen. Ook voor zakelijke uitjes zit u bij ons goed.

Lees meer

Over ons

Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen kunnen overnachten. In het voorjaar van 2018 is de groepsaccommodatie geheel nieuwgebouwd, waarbij de focus is gelegd op duurzaamheid, persoonlijke benadering, service, rust, ruimte en natuur.

Lees meer