Accommodaties

 

Nieuw Leven Texel bestaat uit drie royale en luxe villa's, allen geschikt voor 12 personen. Deze villa's worden los verhuurd, maar ook als groepsaccommodatie voor grotere groepen. 

Nieuw Leven is centraal gelegen op Texel, in een prachtige omgeving. Op het terrein vindt u diverse bijzondere faciliteiten, waaronder een groot wandelterrein en een prachtige ecologische zwemvijver.

Alle accommodaties zijn rolstoelvriendelijk en speciaal ingericht voor gasten met een zorgvraag. Doordat de woningen geschakeld kunnen worden, is het mogelijk om een accommodatie voor 12 personen, 24 personen of 36 personen te reserveren.

Accommodatie tot 12 personen

Onze luxe 12-persoonsfamilievilla's zijn van alle gemakken voorzien. Geniet onder andere van een landelijke leefkeuken, een royale woonkamer met gezellige openhaard/houtkachel en een diepe tuin met adembenemend uitzicht over het Texelse landschap. 

De villa's tellen zes 2-persoonsslaapkamers, allen voorzien van een luxe eigen badkamer met wellnessdouche en toilet. De woning beschikt over een heerlijke sauna.

  • Zeer geschikt voor mindervaliden en mensen met een zorgvraag.
  • Voorzien van 6 slaapkamers met eigen sanitair, waarvan 1 op de begane grond.
  • Luxe afwerking en inrichting met o.a. sauna.
Direct boeken Meer informatie

Accommodatie tot 24 personen

Voor groepen tot 24 personen kunnen wij twee van onze villa's aaneenschakelen. Op deze manier ontstaat er een super luxe en zeer royale woning met twaalf slaapkamers, twee leefkeukens en twee slaapkamers op de begane grond. Ook deze accommodatie is zeer geschikt voor mindervaliden.

Alle slaapkamers zijn voorzien van eigen, luxe badkamers. De woning heeft maar liefst twee keukens en twee sauna’s.

  • Zeer geschikt voor mindervaliden en mensen met een zorgvraag.
  • Voorzien van 12 slaapkamers met eigen sanitair, waarvan 2 op de begane grond.
  • Zeer luxe afwerking en inrichting met o.a. 2 sauna's.
Direct boeken Meer informatie

Accommodatie tot 36 personen

Ook groepen tot 36 personen kunnen bij Nieuw Leven terecht. Door alle 12-persoonsvilla's te schakelen, ontstaat een ruime accommodatie met maar liefst achttien slaapkamers, waarvan drie op de begane grond. 

Zo kunt u met een grote groep van heerlijke luxe genieten, waarbij voor iedereen privacy aanwezig is. 

  • Zeer geschikt voor mindervaliden en mensen met een zorgvraag.
  • Voorzien van 18 slaapkamers met eigen sanitair.
  • Zeer luxe afwerking en inrichting met o.a. 3 sauna's.
Direct boeken Meer informatie

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Dan is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, hebben wij een samenwerkingsverband met thuiszorgorganisatie Omring. 

Lees meer

Extra's

Vakantie betekent ontspannen en genieten. Onze luxe groeps- en familievilla's op het prachtige eiland Texel vormen natuurlijk al de ultieme locatie om dit te bereiken, maar met verschillende extra's proberen wij dit gevoel nog wat te versterken. 

Lees meer

Over ons

Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen kunnen overnachten. In het voorjaar van 2018 is de groepsaccommodatie geheel nieuwgebouwd, waarbij de focus is gelegd op duurzaamheid, persoonlijke benadering, service, rust, ruimte en natuur.

Lees meer