Arrangementen

We zijn druk bezig om leuke arrangementen voor u samen te stellen. Op dit moment zijn er nog geen kant-en-klare pakketten beschikbaar, maar wij denken natuurlijk alvast graag met u mee. Heeft u speciale wensen of kunnen wij helpen bij het verder organiseren van uw vakantie? Laat het ons gerust weten!

Vul onderstaand contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

Vertel ons uw wensen en idee├źn

* Verplichte velden
Neem contact op bekijk
Onze accommodaties bekijk

Zorg

Bent u aangewezen op zorg? Dan is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, hebben wij een samenwerkingsverband met thuiszorgorganisatie Omring. 

Lees meer

Extra's

Vakantie betekent ontspannen en genieten. Onze luxe groeps- en familievilla's op het prachtige eiland Texel vormen natuurlijk al de ultieme locatie om dit te bereiken, maar met verschillende extra's proberen wij dit gevoel nog wat te versterken. 

Lees meer

Over ons

Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen kunnen overnachten. In het voorjaar van 2018 is de groepsaccommodatie geheel nieuwgebouwd, waarbij de focus is gelegd op duurzaamheid, persoonlijke benadering, service, rust, ruimte en natuur.

Lees meer